Σε εξαιρετικό κλίμα τελέστηκε ο Αγιασμός της ομάδας μας

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αγιασμός της ομάδας μας, για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.OF_Armenon_Agiasmos_6 OF_Armenon_Agiasmos_7
Παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας, του τεχνικού επιτελείου, μελών του Δ.Σ. προεξέχοντος του προέδρου κ. Στέλιου Μπικάκη, ο πατήρ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος και ο πατήρ Εμμανουήλ Καραγιώργης τέλεσαν το μυστήριο του Αγιασμού, ευχόμενοι υγεία με ποδοσφαιρικές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στον Αγιασμό της ομάδας μας, την ΕΠΣ Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων κ. Γιώργος Κολυβάκης.
OF_Armenon_Agiasmos_3 OF_Armenon_Agiasmos_trapezi_1 OF_Armenon_Agiasmos_trapezi_4 OF_Armenon_Agiasmos_trapezi_2
Αμέσως μετά από το πέρας του Αγιασμού, ακολούθησε προπόνηση της ομάδας μας, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Α’ ΕΠΣΡ με την Δόξα Πλατανέ. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, η διοίκηση της ομάδας μας παρέθεσε γεύμα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και στους προσκεκλημένους της, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Μπικάκης: «Πολλαπλός ο στόχος της φετινής χρονιάς»
Ανταγωνιστική θέλει την ανδρική ομάδα ο πρόεδρος κ. Στέλιος Μπικάκης και την είσοδο των νεαρών παιδιών, ομαλά σε αυτήν, από την Ακαδημία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο περιθώριο του Αγιασμού. «Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά για την ομάδα μας, όπου και φέτος ο στόχος είναι πολλαπλός. Η ανδρική ομάδα να εμφανίσει και φέτος ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πλασαριστεί όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Παράλληλα θέλουμε να συνεχιστεί για ακόμη μία χρονιά η ανάπτυξη της ακαδημίας μας, δίνοντας στα παιδιά της ομάδας την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και σε επίπεδο ανδρών. Πιστεύω ανέκαθεν, πως σε οποιαδήποτε ομάδα, δεν υπάρχει κανένας που να περισσεύει. Όλοι χρειάζονται και τους θέλουμε κοντά μας, στα παιχνίδια, αλλά και σε όποια άλλη δραστηριότητα της ομάδας μας. Εύχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και τους φίλους μας, υγεία και να έχουμε όλοι μας καθαρό μυαλό».

Σπυριδάκης: «Με υγεία, οργάνωση και δουλειά, να πετύχουμε τους δύο στόχους μας»
Για τον διπλό στόχο που καλείται να επιτύχει φέτος η ομάδα μας, μίλησε ο τεχνικός μας, Σπύρος Σπυριδάκης. «Ξεκινάει μια πολύ δύσκολη χρονιά, αφού η ομάδα έχει να εκπληρώσει φέτος διπλό στόχο. Καταρχήν να είναι ανταγωνιστική η μεγάλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο 2ος και επίσης πολύ σημαντικός, αλλά και πιο δύσκολος στόχος είναι να εντάξουμε στην ομάδα μέχρι του χρόνου, την εφηβική μας ομάδα. Δουλεύουμε σε αυτές τις δύο κατευθύνσεις. Με οργάνωση και πολύ δουλειά, θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».

Προηγούμενο άρθροΟ κ. Δρακακάκης «σφυρίζει» στα Μισίρια
Επόμενο άρθροΞεκίνημα με το δεξί θέλει σήμερα η ομάδα μας