Σεμινάριο Κανονισμών Διαιτησίας στον ΟΦ Αρμένων

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις όποιες αλλαγές στον Κανονισμό Διαιτησίας είχαν οι μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου.

Στην αίθουσα του γηπέδου των Αρμένων βρέθηκε για 3 περίπου ώρες ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, μέλος της τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΡ και εκπαιδευτής Διαιτησίας, Κυριάκος Δελήμπασης, προσφέροντας απλόχερα τα φώτα του σε θέματα διαιτησίας. Ο διάλογος που προέκυψε με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, προπονητές και παράγοντες της ομάδας μας ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητικός, με τον κ. Δελήμπαση να απαντάει και να αποσαφηνίζει κάθε απορία που είχαν.

OF_Armenon_seminario_diaitisias_andriki_omada_1 OF_Armenon_seminario_diaitisias_Akadimia_3
Το επιμορφωτικό σεμινάριο αρχικά ξεκίνησε με τον Κυριάκο Δελήμπαση να αναλύει τις τελευταίες αλλαγές στους ποδοσφαιριστές της ανδρικής μας ομάδας. Ακολούθως στην αίθουσα βρέθηκαν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, όπου επίσης ενημερώθηκαν για τον ρόλο του διαιτητή στους αγώνες, αλλά και τους βασικούς κανονισμούς που πρέπει να τηρούν οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων.

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦ Αρμένων, ευχαριστούν τον κ. Κυριάκο Δελήμπαση, για την συμμετοχή του σε αυτό το Σεμινάριο Διαιτησίας.

OF_Armenon_seminario_diaitisias_andriki_omada_2 OF_Armenon_seminario_diaitisias_Akadimia_4 OF_Armenon_seminario_diaitisias_Akadimia_1

Προηγούμενο άρθροΕπιβλητική νίκη για τους Νέους της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΣτα Μισίρια με Άρη οι Παίδες μας