Πρόσκληση της ΠΑΕ Πανιώνιος για δοκιμαστικά σε δύο ποδοσφαιριστές μας!

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε την τιμητική πρόσκληση που δεχτήκαμε από την ΠΑΕ Πανιώνιος για δύο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά προεπιλογής τους.

OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis_2 OF_Armenon_Manse_Erlit_2
Στα γραφεία μας έφτασε πρόσκληση από την ΠΑΕ Πανιώνιος για τους ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτη Καραγιώργη (επιθετικός, γεννημένος 2000) και Έρλιτ Μάνσε (επιθετικός, γεννημένος 2000), εφόσον επιθυμούν και οι ίδιοι, να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά U17 και U20 της Ακαδημίας της ΠΑΕ Πανιώνιος το τριήμερο 25-27 Απριλίου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο αθλητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Πανιώνιος στην Βάρη, υπό την επίβλεψη των Γιάννη (Έβανς) Παυλόπουλου, Στέλιου Αποσπόρη και Αντώνη Μανίκα.

Foinikas-OF_Armenon_Karagiorgis_PanagiotisNeoi_OF_Armenon-NEAR_Manse_Erlit_2
Αυτή η πρόσκληση αποτελεί ύψιστη τιμή για την ομάδα μας και μια μεγάλη αναγνώριση για το οικοδόμημα της Ακαδημίας μας. Εξάλλου οι Καραγιώργης και Μάνσε δεν είναι οι πρώτοι που τους δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσουν το όνειρο τους. Έρχονται να ενισχύσουν την παράδοση που έχει δημιουργήσει η Ακαδημία μας τα τελευταία χρόνια, στην ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε ομάδες εκ των κορυφαίων της χώρας μας. Ακολουθούν την πορεία των Νίκου Χαλκιαδάκη, Κέβιν Τσέλα και Πέτρου Κλειδή που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν υπό την σκέπη της ΠΑΕ Πλατανιάς (ο Τσέλα συνεχίζει να αποτελεί μέλος της Χανιώτικης ΠΑΕ).

Όλα αυτά μας κάνουν υπερήφανους, γιατί ο πραγματικός στόχος μιας σοβαρής, οργανωμένης και επιτυχημένης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, είναι η ανάδειξη του ταλέντου των μελών της, δίνοντας τους το βήμα για να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Η διοίκηση της ομάδας μας, εύχεται το καλύτερο στα παιδιά μας, Παναγιώτη και Έρλιτ σε αυτή τους την προσπάθεια.

Προηγούμενο άρθρο4 παίκτες μας στην προεπιλογή της Μικτής ΕΠΣΡ ενόψει «Μάχης Κρήτης»
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το ματς με Ρεθυμνιακό