«Πολυβόλο» η ομάδα μας στην πρεμιέρα, 7-0 την Φλόγα Ρουστίκων

Με εκκωφαντικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου η ομάδα μας σήμερα, επικρατώντας με 7-0 της Φλόγας Ρουστίκων, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Καργάκη που πέτυχε χατ τρικ.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια και άνετα στη νίκη, «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με 5-0. Η Φλόγα Ρουστίκων έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά δεν μπόρεσε να ανακόψει την ομάδα μας, που ήταν εκπληκτική και φουριόζα από το ξεκίνημα και προηγήθηκε μόλις στο 5’. Στο δίλεπτο 25’-27’ ήρθαν δύο ακόμη γκολ για το 3-0, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες της Φλόγας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, όλα τελείωσαν αφού η ομάδα μας πέτυχε δύο ακόμη γκολ, «κλειδώνοντας» τη νίκη και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

OF_Armenon-floga_roustikon_endekada_OF_Armenon OF_Armenon-floga_roustikon_panhgyrismoi_OFA OF_Armenon-floga_roustikon_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-floga_roustikon_1 OF_Armenon-floga_roustikon_Xnaris_Hlias OF_Armenon-floga_roustikon_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-floga_roustikon_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-floga_roustikon_Tzagkarakis_Manolis

Φάσεις και γκολ

7’ Σέντρα Γασπαράκη κεφαλιά Τζαγκαράκη 1-0.

25’ Σέντρα Καργάκη πλασέ Γασπαράκη 2-0.

27’ Όμορφη μπαλιά Κουνδουράκη ο Καργάκης, πλασάρει για το 3-0.

30’ ο Γασπαράκης σε θέση βολής πλασάρει από κοντά διώχνει ο Φραγκιαδάκης με πόδια.

32’ Ατομική ενέργεια Καργάκης διαγώνιο πλασέ 4-0.

43’ Σέντρα Τζαγκαράκη πλασέ Π. Κλειδή 5-0.

58’ Σεντρα Κουνδουράκη πλασέ Καραγιώργη λίγο άουτ.

60’ Δυνατό σουτ Καργάκη διώχνει ο Φραγκιαδάκης.

64’ Μακρινό σουτ Π. Κλειδή διώχνει ο Φραγκιαδάκης σε κόρνερ.

64’ Κόρνερ του Γασπαράκη, το πλασέ του Κ. Κλειδή διώχνει ο Φραγκιαδάκης.

70’ σουτ από πλάγια θέση του Τζαγκαράκη, η μπάλα θα φύγει μόλις άουτ.

74’ Ψηλοκρεμαστό σουτ Μαλλιωτάκη μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Δανδάλης.

80’ Κεραυνός Κουνδουράκη λίγο άουτ.

90’ Ο Κουνδουράκης με τεχνικό σουτ κάνει το 6-0.

91’ Κλέψιμο Καργάκη μετά από λάθος της άμυνας πλασάρει από κοντά για το τελικό 7-0.

OF_Armenon-floga_roustikon_Vardis_Menioudakis_Ilias_Paterakis OF_Armenon-floga_roustikon_Papadakis_Mixalis OF_Armenon-floga_roustikon_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-floga_roustikon_Gasparakis_Thodoris

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης (64’ Κ. Κλειδής), Α. Βογιατζάκης, Παπαδάκης (43’ Ουρανός), Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Χνάρης (46’ Βερνάδος), Καργάκης, Γασπαράκης, Τζαγκαράκης, Καραγιώργης.

ΦΛΟΓΑ ΡΟΥΣΤΙΚΩΝ (Δημήτρης Κάκκος): Φραγκιαδάκης, Βοσκάκης, Τσαούσι, Γεωργιουδάκης, Καλλιτσουνάκης (13’ λ.τ. Συμιανάκης, 28’ λ.τ. Καραβασιλείου), Βογιατζιδάκης, Κωστέτσος, Αγάς, Γαλεράκης, Ιερωνυμάκη (46’ Μαλλιωτάκης), Πατεράκης.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΠίστη για το 2χ2 η ομάδα μας, σήμερα (16.30) με Λιβάδια