Πιο ουσιαστικός ο Ψηλορείτης, 2-3 την ομάδα μας

Η «κατάρα» των πολλών χαμένων ευκαιριών «χτύπησε» και πάλι την ομάδα μας, η οποία για ένα ακόμη παιχνίδι προδόθηκε από την επιθετική δυστοκία της, αλλά και τα ελάχιστα στιγμιαία αμυντικά λάθη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3 από τον Ψηλορείτη στο γήπεδο των Αρμένων.Τι κι αν πέτυχε 2 γκολ, είχε ένα δοκάρι και άλλες 12 κλασικές ευκαιρίες, ένα γκολ στην αρχή του ματς και δύο πέναλτι, έδωσαν τη νίκη στον Ψηλορείτη με 3-2. Κρίμα πραγματικά, για την εντυπωσιακή εμφάνιση του β’ ημιχρόνου, αλλά και τις «γκολάρες» που πέτυχαν Λορεντσόνι και Καργάκης, που δεν ήταν αρκετά για να φέρουν τη νίκη. Η ομάδα μας μπήκε «υπνωτισμένη» στο παιχνίδι και μόλις στο 8’ βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Περκέτσι, ενώ στο 13’ ο Τσαγκαράκης μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 18’ υπήρξε ανατροπή του Λορεντσόνι από τον Γαγάνη, αλλά ο κ. Σ. Χατζημπεκιάρης «είπε» να συνεχιστεί το παιχνίδι. Το πρώτο καλό σουτ της ομάδας, καταγράφηκε στο 29’ με τον Δημητριάδη να μπλοκάρει την προσπάθεια του Θοδωρή Γασπαράκη. Όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Λορεντσόνι στο 30’ βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Όμως στο 32’ ο Κουνδουράκης υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Τσαγκαράκη και ο Η. Χνάρης από τα 11 βήματα πέτυχε το 0-2. Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω, αλλά ο Δημητριάδης μπλόκαρε την καλή κεφαλιά του Κρασονικολάκη στο 36’, για να ακολουθήσουν τα σουτ των Παπαδογιαννάκη, Μουρτζανού στο 37’ και 45 αντίστοιχα που έφυγαν λίγο άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία όμως χάθηκε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, με τον Παπαδογιαννάκη να βγάζει τετ α τετ τον Τσακάλι, αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.
OF_Armenon-Psiloreitis_Papadogiannakis_Sifis OF_Armenon-Psiloreitis_Lorenzonni_plati OF_Armenon-Psiloreitis_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Psiloreitis_Kargakis_Mixalis
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο β’ ημίχρονο, αλλά η «λόμπα» του Θ. Γασπαράκη στο 54’ – μετά από την μπαλιά του Καραβιώτη – σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Όμως στο 55’ ο Γ. Βογιατζάκης έβγαλε την σέντρα και ο Πρίγκηπας Λορεντσόνι με ασύλληπτη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Δημητριάδη, μειώνοντας σε 1-2. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 61’ για την ομάδα μας, με τον Θ. Γασπαράκη να πασάρει στον Τσακάλι, αλλά το σουτ του θα φύγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα με όμορφη ατομική ενέργεια ο Παπαδογιαννάκης θα βρεθεί απέναντι στον Δημητριάδη, με τον τελευταίο να διώχνει ενστικτωδώς και να απομακρύνουν οι αμυντικοί. Στο 76’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ηλίας Χνάρης, με την ομάδα μας να αυξάνει ακόμη περισσότερο την πίεση. Στο 77’ ο Τσακάλι βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής από κάθετη πάσα του Παπαδογιαννάκη, αλλά πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Δημητριάδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, το σουτ του Μουρτζανού. Στο 84’ σε μια ανύποπτη φάση, ο Γ. Βογιατζάκης ανέτρεψε τον Τσαγκαράκη και ο κ. Χατζημπεκιάρης έδωσε το πέναλτι και την 2η κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περκέτσι «γράφοντας» το 1-3. Νέα εκπληκτική επέμβαση του Δημητριάδη στο 87’ σε σουτ του Καργάκη, αλλά στο 89’ ο πορτιέρο του Ψηλορείτη, δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σουτ-φωτοβολίδα και πάλι του Καργάκη, με την μπάλα να «καρφώνεται» στο αριστερό «Γ» της εστίας του για το 2-3. Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 92’ το σουτ του Λορεντσόνι, όπου και πάλι έδιωξε σε κόρνερ ο Δημητριάδης.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Κουνδουράκης (75’ Καργάκης), Κρασονικολάκης, Καρράς (26’ Θ. Γασπαράκης), Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Παπαδογιαννάκης, Λορεντσόνι, Καραβιώτης, Μουρτζανός.

Προηγούμενο άρθροΝίκη θέλει η ομάδα μας σήμερα (15.00) με Ψηλορείτη
Επόμενο άρθροΜε 6 παίκτες του ΟΦ Αρμένων οι Μικτές στα Χανιά