Πίστη για θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο Γεράνι

Με πυξίδα την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στο Σπήλι, η ομάδα μας είναι πανέτοιμη να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα σήμερα στο Γεράνι στις 15.30 το απόγευμα, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Ποσειδώνα.

Η αναμέτρηση είναι στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, με την ομάδα μας να θέλει τη νίκη για να προσπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα τον σημερινό της αντίπαλο. Μόνο εύκολο δεν είναι το παιχνίδι, αφού ο Ποσειδώνας είναι μια καλή ομάδα, με έμπειρους ποδοσφαιριστές. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, αφού έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές μέχρι σήμερα, 2 για το Κύπελλο ΕΠΣΡ και ένα στο παιχνίδι του α’ γύρου.

Στο σημερινό παιχνίδι θα έχουμε μία επιστροφή και μία απουσία, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, ενώ για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνεται το νέο απόκτημα της ομάδας μας, ο τερματοφύλακας Γιώργος Κοκολάκης. Μετά από δύο παιχνίδια όπου απουσίασε, επιστρέφει στην αποστολή ο Ηλίας Χνάρης, που έχει ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο που τον ταλαιπωρούσε. Αντιθέτως εκτός πλάνων για το σημερινό ματς έχει τεθεί ο Γιώργος Τριχάκης, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, που τον κράτησαν μακριά από τις προπονήσεις και περισσότερο για να προφυλαχθεί έμεινε εκτός αποστολής.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Πέμπτη, ο προπονητής μας ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, που θα στηριχθεί για το παιχνίδι του Γερανίου, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Π. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Θ. Γασπαράκης, Καργάκης, Κουνδουράκης, Τσοτσόρια, Καραγιώργης, Τσαγκαράκης, Δραμιτινός, Λεονάρντο, Τσούνι, Χνάρης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ακαδημία μας στο κέντρο “Α-Α”
Επόμενο άρθροΜέτρια εμφάνιση και βαριά ήττα για την ομάδα μας