Ο ΟΦ Αρμένων ευχαριστεί…

Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως το εγχείρημα του Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Ποδόσφαιρο και Αλληλεγγύη», ήταν πολύ δύσκολο, αφού προηγούμενο του δεν είχε υπάρξει στα δεδομένα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο των Αρμένων φιλοξενήθηκαν για ένα τριήμερο περισσότερα από 160 παιδιά 14 ομάδων από 8 συλλόγους του Ρεθύμνου, δίνοντας 35 παιχνίδια κανονικής διάρκειας, συνολικής διάρκειας 21 ωρών. Για να κριθεί μια διοργάνωση επιτυχημένη χρειάζεται οργάνωση, υπέρβαση, αλλά και η συμβολή πολλών ανθρώπων, ούτως ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επ’ ευκαιρίας της ολοκλήρωσης του Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Ποδόσφαιρο και Αλληλεγγύη», η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων, οφείλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην διοργάνωση του τουρνουά.

Καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες, τις διοικήσεις τους, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους γονείς που βρέθηκαν στους Αρμένους αυτό το τριήμερο, συμμετέχοντας στην γιορτή μας.

Ακόμη ευχαριστούμε:

Την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαίρη Λιονή και τον Υπεύθυνο Αθλητισμού & Πολιτισμού της Π.Ε. Ρεθύμνης κ. Σταύρο Παλτατζίδη.

Τον Δήμο Ρεθύμνης, τον Δήμαρχο κ. Γιώργη Μαρινάκη και τον εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη.

Την ΕΠΣ Ρεθύμνης, τον πρόεδρο κ. Γιώργο Δασκαλομαρκάκη και τον Γεν. Γραμματέα κ. Τίτο Χνάρη.

υπό την αιγίδα των οποίων διοργανώθηκε το Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Ποδόσφαιρο και Αλληλεγγύη».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη στις επιχειρήσεις του Ρεθύμνου, που στήριξαν την διοργάνωση μας:

Την εταιρεία Περνιεντάκης Δ. ΑΕΒΕ και τον Δημήτρη Περνιεντάκη.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών Sportys του Βαγγέλη Κιοσσέ.

Την εταιρεία τροφίμων «Αφοί Χιωτάκη».

Το Entasis του Κώστα Ρακιντζή.

Το γραφιστικό γραφείο JoGraphics του Γιάννη Ορφανουδάκη.

Το Protasis-Eventsτης Λιανάς Γεωργοπούλου.

Το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής του συλλόγου ΟΚΑ Αρκάδι για την ακροβατική επίδειξη που παρουσίασαν στην τελετή λήξης του τουρνουά.

Τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων και τον πρόεδρο του Ανδρέα Σηφάκη.

Την κα Ελένη Σηφάκη για την παραχώρηση της αίθουσας απασχόλησης, για τις ανάγκες του τουρνουά.

Τον ΣΔΠ Ρεθύμνης, τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Δελήμπαση και τον Αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Γαγάνη, τους 3 διαιτητές των αγώνων, αλλά και τον γιατρό Ζαχαρία Αρχοντάκη.

Ακόμη ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας, την Κρητική Επιθεώρηση, τη ΝΕΑ τηλεόραση και το αθλητικό πόρταλ Rethymnosports.gr, όπως και όλα τα μέσα που πρόβαλλαν την διοργάνωση.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που συνέβαλλαν για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, τις Ειρήνη Σταρά, Γιώτα Σκουνάκη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του συλλόγου μας, Παναγιώτη Θεοδωράκη, Νίκο Κολυβάκη, Βασίλη Τσόλα, Γιάννη Ουρανό, Κωνσταντίνο Αποστολάκη. Χωρίς την δική τους εθελοντική εργασία, δεν θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί με αρτιότητα το τουρνουά.

Προηγούμενο άρθροΤο video της ΝΕΑΣ τηλεόρασης για το τουρνουά
Επόμενο άρθροΠοδαρικό στο 2016 με νίκη θέλει σήμερα (12.00) η ομάδα μας με Ασή Γωνιά