Ο κ. Λεωνίδας Παπαδάκης στο «1ο Rethymno Football Academies Tournament»!

Οι διοργανωτές του «1ου Rethymno Football Academies Tournament» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμμετοχή του κ. Λεωνίδα Παπαδάκη στο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών που θα λάβει χώρα την πρώτη ημέρα του Τουρνουά, το Σάββατο 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024.

Μετά από τον κ. Μιχάλη Μητροτάσιο, αποτελεί μεγάλη ΤΙΜΗ για όλους μας η παρουσία του κ. Λεωνίδα Παπαδάκη στην διοργάνωση μας.

Το «1ο RETHYMNO FOOTBALL ACADEMIES TOURNAMENT» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 23, 24 και 25 Μαρτίου 2024, διοργανώνουν τα σωματεία ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΟ και ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ και την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Λίγα Λόγια για τον κ. Λ. Παπαδάκη
Ο Λεωνίδας Παπαδάκης είναι προπονητής φυσικής κατάστασης ποδοσφαίρου και αθλητικός επιστήμονας με ερευνητικό πεδίο δράσης. Είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Α.Ε.Ι. Αθήνας, Διπλωματούχος Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A’. Επίσης είναι κάτοχος Διπλώματος Προπονητής Φυσικής Κατάστασης U.E.F.A Football Fitness Specialist, ενώ κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης» του Δ.Π.Θράκης. Έχει παρουσία σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδος και του εξωτερικού από το 2006, με σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του (Πρωταθλήματα, Άνοδοι Κατηγοριών, έξοδοι στην Ευρώπη). Ταυτόχρονα είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας προπονητικής ποδοσφαίρου www.s11.gr.

Προηγούμενο άρθροΤο αντίο στον Γιώργο Κτιστάκη του Χαράλαμπους
Επόμενο άρθροΞανά στο Μελιδόνι για την αρχή των πλέι άουτ