Οι απουσίες λύγισαν την ομάδα μας…

Λύγισε από τις πολλές απουσίες η ομάδα μας στην Σοχώρα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 από τον ανώτερο Ρεθυμνιακό, στο τελευταίο παιχνίδι της στο 2015, για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Εξ’ αρχής το έργο της ομάδας μας ήταν δύσκολο, απέναντι σε μία από τις φορμαρισμένες και αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος, λόγω των γνωστών απουσιών των Κρασονικολάκη, Θ. Γασπαράκη, Τσακάλι, Γουλόπουλου. Έγινε ακόμη πιο δύσκολο με το γκολ με το «καλημέρα» του ματς για τον Ρεθυμνιακό με όμορφο πλασέ του Κεφάκη.
Rethymniakos-OF_Armenon_Mourtzanos_Filippos_3 Rethymniakos-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis_3 Rethymniakos-OF_Armenon_Karras_Dimitris Rethymniakos-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos
Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εμφανές το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Καραβιώτης, ο οποίος και αποχώρησε στο ημίχρονο. Όμως μέχρι τότε σε δύο στιγμές αμυντικής αδράνειας της ομάδας μας, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0, χάρη στα γκολ των Καραδάκη (39’) και Γ. Μαρή (42’).
Rethymniakos-OF_Armenon_Lorenzoni_Prigkipas Rethymniakos-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Rethymniakos-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis_2 Rethymniakos-OF_Armenon_Mourtzanos_Filippos_4
Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου (52’), ο Βλαστός είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι του Παλιεράκη, αλλά στο 59’ με όμορφο σουτ βρήκε δίχτυα για το 4-0. Μετά από το 60’ η ομάδα μας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατορθώνοντας να σκοράρει με κεφαλιά του Δημήτρη Κλειδή μετά από κόρνερ του Παπαδογιαννάκη, ενώ είχε και δύο καλά σουτ των Μουρτζανού (81’), Λορεντσόνι (86’) που δεν βρήκαν στόχο.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Παπαδάκης, Κουνδουράκης, Κ. Κλειδής (68’ Χατζησπύρος), Καργάκης, Γ. Βογιατζάκης, Μουρτζανός, Παπαδογιαννάκης, Λορεντσόνι, Καραβιώτης (46’ λ.τ. Α. Βογιατζάκης), Καρράς (60’ Δ. Κλειδής).

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο η ομάδα μας στην Σοχώρα με Ρεθυμνιακό
Επόμενο άρθροΠέντε παίκτες του ΟΦ Αρμενων με τις Μικτές ΕΠΣΡ για τα ματς με τα Χανιά