Ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα μας…

Με μεγάλη διάθεση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει της έλευσης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Στο γήπεδο των Αρμένων συγκεντρώθηκαν παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές (26 στο σύνολο), που υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φίλιππου Μουρτζανού ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά για να «χτιστεί» ο νέος Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων. Με μέσο όρο ηλικίας τα 20 χρόνια, η ομάδα μας διαθέτει ένα άκρως νεανικό, αλλά και ανταγωνιστικό συγκρότημα, το οποίο έχει ενισχυθεί με την προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των πολλών νεαρών που προέρχονται από την Ακαδημία μας.

OF_Armenon_Agiasmos_omadiki OF_Armenon_Agiasmos_ds_episimoi OF_Armenon_Agiasmos_pitsirikades OF_Armenon_Agiasmos_4 OF_Armenon_Agiasmos_Skouloudis_Manolis_Ktistakis_Giorgos OF_Armenon_1h_proponisi_paiktes OF_Armenon_1h_proponisi_omilia_Mourtzanou_2 OF_Armenon_1h_proponisi_omilia_Mourtzanou

Πριν από την διεξαγωγή της πρώτης προπόνησης, τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός από τους ιερείς Ευάγγελο Ζαφειρόπουλο και Εμμανουήλ Καραγιώργη, για την έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, με τους ιερείς να εύχονται υγεία με ποδοσφαιρικές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στον Αγιασμό της ομάδας μας, την ΕΠΣ Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και ο Ταμία της κ. Δημήτρης Κουργιαντάκης, αλλά και ο Αντιπρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου και διαιτητής Super League κ. Μιχάλης Βοσκάκης. Επίσης το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων κ. Γιώργος Κολυβάκης, αλλά και ο πρόεδρος Επιτροπής γηπέδου κ. Γιώργος Κτιστάκης. Φυσικά το παρόν στον Αγιασμό, αλλά και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου μας, ευχόμενοι άπαντες υγεία και επιτυχίες στη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης καλωσόρισε παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους στην επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους.

Ο χαιρετισμός των κ.κ. Δασκαλομαρκάκη, Βοσκάκη

OF_Armenon_Agiasmos_Daskalomarkakis_Giorgos OF_Armenon_Agiasmos_Voskakis_Mixalis OF_Armenon_Agiasmos_omadiki OF_Armenon_Agiasmos_2

Σύντομο χαιρετισμό προς τους ποδοσφαιριστές μας απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου και διαιτητής Super League κ. Μιχάλης Βοσκάκης. Ο κ. Δασκαλομαρκάκης ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία στους ποδοσφαιριστές μας, εκθειάζοντας την διοίκηση του συλλόγου μας, για την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της, τονίζοντας χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές “πρέπει να αισθάνεστε πολύ τυχεροί που αγωνίζεστε σε ένα σύλλογο όπως ο ΟΦ Αρμένων”. Από την πλευρά του ο κ. Βοσκάκης αφού ευχήθηκε και ο ίδιος υγεία σε όλους, ανέπτυξε με δύο λόγια, τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει τελευταία γύρω από το ποδόσφαιρο σε θέματα κανονισμών.

Η πρώτη προπόνηση

OF_Armenon_1h_proponisi_11 OF_Armenon_1h_proponisi_10 OF_Armenon_1h_proponisi_6 OF_Armenon_1h_proponisi_4 OF_Armenon_1h_proponisi_3 OF_Armenon_1h_proponisi_2 OF_Armenon_1h_proponisi_1 OF_Armenon_1h_proponisi_8 OF_Armenon_1h_proponisi_5 OF_Armenon_1h_proponisi_7

Περίπου 2 ώρες διήρκησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, όπου επικεντρώθηκε στην φυσική κατάσταση. Βέβαια υπήρξε και προπονητικό δίτερμα, με τους κόκκινους να κερδίζουν με 2-1 τους κίτρινους. Το πρώτο γκολ της χρονιάς πέτυχε ο Γιάννης Κουρνιανός, ενώ το άλλο γκολ των κόκκινων πέτυχε ο νεαρός Παναγιώτης Θεοοδωράκης. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 για τους κίτρινους ο Γιώργος Κουνδουράκης. Οι προπονήσεις συνεχίζονται και σήμερα στις 18.00 το απόγευμα, ενώ την Κυριακή έχει χορηγηθεί ρεπό στους παίκτες. Την Δευτέρα επιστρέφουν στις προπονήσεις όπου και θα ανέβουν οι ρυθμοί.

 

Η δήλωση του προέδρου

OF_Armenon_Agiasmos_Mpikakis_Stelios OF_Armenon_Agiasmos_Mpikakis OF_Armenon_1h_proponisi_omilia_Mpikaki OF_Armenon_1h_proponisi_omilia

Για την έναρξη της προετοιμασίας ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Στέλιος Μπικάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά για την ομάδα μας, όπου και πάλι θα κινηθεί στις αρχές που έχουμε θέσει όλα αυτά τα χρόνια. Προσπάθεια και στόχος μας είναι η σωστή λειτουργία σε κάθε τομέα του συλλόγου. Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά αφού έχουμε την χαρά να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα 12 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου. Πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα παιδιά και οι επιλογές στους παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν συγκεκριμένες, για να υποστηρίξουν αυτό το εγχείρημα, της ανάδειξης του ταλέντου όλων των μελών του συλλόγου. Παράλληλα έχουμε αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε ένα νέο, φιλόδοξο προπονητή, με τον οποίο υπάρχει ταύτιση απόψεων.

Το νέο Δ.Σ. και τα στελέχη της ομάδας μας, θα βρίσκονται δίπλα σε αυτήν, σε ότι χρειαστεί να γίνει για την ομαλή λειτουργία της σε καθημερινό επίπεδο. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας. Νιώθω πολύ χαρούμενος που είναι δίπλα μου, να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, ο καθένας με τις αρετές που έχει.

Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους μας, υγεία πάνω από όλα στους ποδοσφαιριστές, σιδεροκέφαλη η διοίκηση, στους προπονητές του συλλόγου καλές επιτυχίες στην δουλειά τους. Θα ήταν ευχής έργον με την αγωνιστική μας παρουσία, να προσελκύσουμε τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έρχεται να απολαμβάνει όμορφο θέαμα στα παιχνίδια της ομάδας μας και ο ΟΦΑ να δημιουργήσει το δικό του φίλαθλο κοινό.

Κλείνοντας, εύχομαι καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες όλων των ομάδων».

Προηγούμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τους Κουρνιανό, Μαρινάκη
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση