Ξεκίνησε η χρονιά για την Ακαδημία μας- Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού

Νωρίτερα από προηγούμενες χρονιές, με αρκετές απουσίες, αλλά με την ίδια διάθεση και όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν για την Ακαδημία της ομάδας μας.

Η Ακαδημία του συλλόγου μας πιστή στις αρχές και αξίες του ΟΦ Αρμένων, αλλά και του πρωτοποριακού και κορυφαίου προπονητικού πλάνου των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και φέτος δίνουν έναν διαφορετικό τόνο στο ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου. Για μία ακόμη χρονιά η Ακαδημία βρίσκεται υπό την σκέπη της μεγάλης «ομπρέλας» των PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOLS, που αποτελούν τεράστιο εχέγγυο, με την αδιαμφισβήτητη επιτυχία του κορυφαίου μοντέλου… στο είδος στην Ελλάδα.

OF_Armenon_Akadimia_1h_sinantisi_5 OF_Armenon_Akadimia_1h_sinantisi_Katikas_Karaviotis OF_Armenon_Akadimia_1h_sinantisi_3 OF_Armenon_Akadimia_1h_sinantisi_1
Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας μας στο γήπεδο των Αρμένων, υπό την επίβλεψη των διπλωματούχων προπονητών Uefa B’ Παντελή Κατικά (Υπεύθυνος τεχνικού τιμ Ακαδημίας ΟΦ Αρμένων) και Γιάννη Καραβιώτη. Παρόντα ακόμη τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, προεξέχοντος του προέδρου κ. Στέλιου Μπικάκη.

Οι ευχές και οι σύντομες ομιλίες των διοικούντων

OF_Armenon_Akadimia_1h_sinantisi_2
Ο κ. Μπικάκης στη σύντομη ομιλία του προς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και να αποκομίσουν περισσότερη γνώση για το ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο χαρακτήρα σαν άνθρωποι. Από την πλευρά του, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Μαρινάκης, μεταξύ άλλων τόνισε, «Είμαστε σαν διοίκηση εδώ για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε εσάς, να προοδεύσετε στο ποδόσφαιρο και να μεταπηδήσετε στην ανδρική ομάδα». Τέλος, σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Υπεύθυνος Ακαδημίας του συλλόγου μας κ. Σήφης Πετράκης, ευχόμενος σε όλα τα παιδιά καλή χρονιά, αλλά και καλή σχολική χρονιά.

Κατικάς: «Θα κάνουμε το παν να παρέχουμε όλα τα εφόδια στα παιδιά»

OF_Armenon_Akadimia_1h_sinantisi_Katikas_Karaviotis_2
Ο Υπεύθυνος του τεχνικού τιμ της Ακαδημίας μας Παντελής Κατικάς, καλωσόρισε όλα τα παιδιά στη νέα αγωνιστική σεζόν και μεταξύ άλλων τόνισε στην σύντομη δήλωση του. «Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν της Ακαδημίας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτά υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, κάθε επιτυχία και επίτευξη των στόχων σε όλα τα επίπεδα, σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό. Θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς που μας εμπιστεύονται και τα παιδιά που θα είναι και φέτος μαζί μας, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση θα κάνουν το παν έτσι ώστε να τους παρέχουμε όλα τα εφόδια που χρειάζονται για την εξέλιξη και την πρόοδο τους, ως ποδοσφαιριστές. Άλλωστε η συνεργασία με τις Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού εγγυάται για αυτό».

Καραβιώτης: «Να αναδείξουμε σωστούς χαρακτήρες και καλούς ποδοσφαιριστές»

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καραβιώτης τόνισε, «Καλωσορίζουμε και πάλι στο γήπεδο, παλιά και νέα παιδιά της Ακαδημίας μας, ενόψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Εύχομαι να έχουν όλα τα παιδιά και εμείς φυσικά υγεία για να καταφέρουμε και πάλι αρκετά πράγματα. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε αρχικά σωστούς και συγκροτημένους χαρακτήρες και παράλληλα καλούς ποδοσφαιριστές. Μέσα από αυτή την διαδικασία στόχος μας είναι να πλάθουμε χαρακτήρες με βασικά γνωρίσματα την πειθαρχία, την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και τον σεβασμό προς συμπαίκτες και αντιπάλους».

Υπεύθυνοι Προπονητές Ακαδημίας

Κατικάς Παντελής (Υπεύθυνος Τεχνικού Team Ακαδημιών) διπλωματούχος UEFA B’

Καραβιώτης Γιάννης διπλωματούχος UEFA B’

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στις σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Ο.Φ. Αρμένων λειτουργεί η Σχολή Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού «Πράσινη Ακαδημία» για αγόρια και κορίτσια 5-15 ετών για 10 μήνες το χρόνο.

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες στα τηλέφωνα 28310 41551, 6970 555100 και 6980 206029.

Το βιογραφικό του Κατικά

Ο Παντελής Κατικάς γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1971 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άρη Ρεθύμνου το 1987. Το καλοκαίρι του 1988 μεταπήδησε στον Αστέρα Ρεθύμνου στον οποίο αγωνίστηκε για δύο χρόνια, για να «μετακομίσει» τη σεζόν 1990-91 στους Ερασιτέχνες της ΕΑΡ όπου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Νέων. Το 1991 επέστρεψε στον Αστέρα Ρεθύμνου, στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι το 2000. Τότε μεταγράφηκε στον Αίαντα όπου αγωνίστηκε ως και το 2004, κλείνοντας την καριέρα του το 2006 μετά από δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Ρεθυμνιακού. Στην καριέρα του κατέκτησε 1 πρωτάθλημα (1998) και 1 SuperCup (1998) με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ είχε συμμετοχές σε 5 τελικούς Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UefaB’. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε στον Ρεθυμνιακό το 2006, ως βοηθός προπονητής του Ηλία Μπουλιού, αλλά και ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας, στην οποία παρέμεινε ως το 2009. Το καλοκαίρι του 2010 ανέλαβε πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας της ομάδας μας, όπου παραμένει μέχρι σήμερα και ενώ από τον Ιούνιο του 2015 κατέχει την θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας.

Το βιογραφικό του Καραβιώτη

Ο Γιάννης Καραβιώτης γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1982 και ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 ετών, το 1992, στην ΕΑΡ 2000, για να μετακομίσει το 2002 και για 1 χρόνο στην Δ’ Εθνική και στον Αστέρα Ρεθύμνου. Τη σεζόν 2003-04 γύρισε στην ΕΑΡ 2000 και το καλοκαίρι του 2004 βρέθηκε για τα επόμενα 2,5 χρόνια στον Αστέρα Ρεθύμνου. Ακολούθησαν η Ε.Α.Π. (Γενάρης 2007-Ιούνη 2007), Αετός Ανωγείων (2007-08), Επισκοπή (2008-Γενάρη 2012) στην Δ’ Εθνική, ενώ το Γενάρη του 2012 για 6 μήνες έπαιξε στο Αρκάδι Αγγελιανών (Α’ ΕΠΣΡ). Τον Ιούνιο του 2012 έκανε στροφή στην καριέρα του δοκιμάζοντας στο ποδόσφαιρο Σάλας και αγωνιζόμενος με το Ρέθυμνο Futsal, 2 χρονιές στην FutsalSuperLeague(2013 και 2015) και κατακτώντας ένα πρωτάθλημα στην FutsalLeague (2014). Για ένα χρόνο διατέλεσε και προπονητής της ομάδας. Στο κλασικό ποδόσφαιρο επέστρεψε πέρυσι αγωνιζόμενος με την ομάδα μας στην Α’ κατηγορία. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει κατακτήσει μισό… πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής με τον Αστέρα Ρέθυμνου (ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2007, μέχρι τον Δεκέμβρη του 2006), 1 πρωτάθλημα FutsalLeagueμε το Ρέθυμνο Futsal(2014). Ακόμη έχει κατακτήσει 4 Κύπελλα ΕΠΣΡ, 3 με τον Αστέρα Ρεθύμνου (2003, 2004, 2005) και 1 με την Επισκοπή (2011), αλλά και 4 SuperCup, 3 με τον Αστέρα Ρεθύμνου (2003, 2004, 2005) και 1 με την Επισκοπή (2011).

Είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UefaB’. Η ενασχόληση του με την Ακαδημία ποδοσφαίρου ως προπονητής, ξεκίνησε σε μικρή ηλικία στην ΕΑΡ 2000, αλλά ως διπλωματούχος προπονητής επίσημα ξεκίνησε το 2009 στην Ακαδημία στην Επισκοπή όπου έμεινε για 2 χρόνια. Την τριετία 2012-2015 συνέχισε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου και την σεζόν 2015-2016 ήταν ο πρώτος χρόνος συνεργασίας του με την Ακαδημία της ομάδας μας.

Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη (2-1) με ανατροπή για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΗ οικογένεια του ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει τους Τζαγκαράκη, Κοσμίδη