Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (15.00) η ομάδα μας

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες η ομάδα μας, φιλοξενεί σήμερα (15.00) στο γήπεδο Αρμένων την Κάλυβο, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας εμφανίζονται αποφασισμένοι για να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μενιουδάκη, Π. Κλειδή και Τζαγκαράκη. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στην μέση και την θέση του στην αποστολή πήρε ο νεαρός πορτιέρο Κωνσταντίνος Αποστολάκης. Ο Πέτρος Κλειδής, συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη δράση μετά από τις γιορτές. Συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Μανόλης Τζαγκαράκης, ο οποίος ένιωσε και πάλι μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι, ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός, για το σημερινό ματς θα έχει στην αποστολή τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Αποστολάκης, Τριχάκης, Χνάρης, Ντιμιτρόφ, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Τσούνι, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Παπαδάκης, Κουρνιανός, Δραμιτινός, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Λεονάρντο, Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΠοδοσφαιρική πανδαισία το Σάββατο στους Αρμένους!
Επόμενο άρθροΜε «πεντάρα» επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας