Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει η ομάδα μας στον Φουρφουρά

Την επιστροφή της στις νίκες της θα επιδιώξει η ομάδα μας σήμερα (15.00) στον Φουρφουρά, αντιμετωπίζοντας τον Ψηλορείτη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου.

Βέβαια τα αγωνιστικά προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τιμωρημένο Γιώργο Βογιατζάκη, ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και στο επόμενο παιχνίδι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι στο Αμάρι έχει τεθεί και ο Μανόλης Τσαγκαράκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις σε αστράγαλο και τένοντα, τις οποίες αποκόμισε στο παιχνίδι της Επισκοπής. Αποτέλεσμα ήταν καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και κυρίως για να προφυλαχθεί για την συνέχεια αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει στο σημερινό παιχνίδι. Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Θοδωρή Γασπαράκη, ο οποίος επίσης έφυγε λαβωμένος από το παιχνίδι με την Επισκοπή έχοντας υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, με την συμμετοχή του να κρίνεται λίγο πριν από την σέντρα στον Φουρφουρά.

Έτσι η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα αναχωρήσουν νωρίς το μεσημέρι για το χωριό του Αμαρίου. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι: Δανδάλης, Μενιουδάκης, Α. Βογιατζάκης, Δραμιτινός, Θ. Γασπαράκης, Ντιμιτρόφ, Καργάκης, Π. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Παπαδάκης, Τσακάλι, Κοσμίδης, Μαρινάκης, Κουρνιανός, Πετρογιαννάκης, Τριχάκης, Χνάρης, Καραγιώργης, Ουρανός.

Προηγούμενο άρθροΠανέτοιμοι οι Νέοι μας για νέο ντέρμπι με Κεραυνό στην Σοχώρα
Επόμενο άρθροΜε εξαιρετική εμφάνιση, νέα νίκη για την ομάδα μας