Νίκη με πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας με 2-1 επί της Δόξας Πλατανέ σε παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, με μεγάλο άτυχο τον Γιώργο Παλιεράκη να τραυματίζεται στο δεξί του χέρι.

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη, παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας και χάνοντας και πάλι πολλές ευκαιρίες, αλλά τα γκολ των Καργάκη και Τσακάλι, αποδείχθηκαν αρκετά για να έρθει η νίκη και το τρίποντο.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 8’ με τον Καργάκη να βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του να διώχνει με τα πόδια ο Παρασύρης. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 25’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, με ένα πανέμορφο σουτ του Καργάκη, με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό «Γ» του Παρασύρη και αφού η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι. Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 33’ με τον Τσακάλι να κάνει την ενέργεια από δεξιά, το πλασέ του Λορεντσόνι, έδιωξαν στην γραμμή οι αμυνόμενοι της Δόξας Πλατανέ και εν συνεχεία ο ερχόμενος σαν τρέιλερ Παπαδογιαννάκης με κεραυνό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παρασύρη. Εξαιρετική ενέργεια του Κρασονικολάκη στο 41’ και παράλληλη σέντρα, αλλά δεν πρόλαβαν Γ. Βογιατζάκης και Λορεντσόνι να σπρώξουν την μπάλα στην κενή εστία. Το 2-0 δεν ήρθε ούτε στο 44’ ‘όταν ο Λορεντσόνι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Παρασύρης έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του και στην συνέχεια το ψηλοκρεμαστό του Παπαδογιαννάκη, έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το β΄ημίχρονο ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα μας με τον Γιώργο Παλιεράκη να τραυματίζεται στο δεξί του χέρι σε πτώση και να αντικαθίσταται από τον Επαμεινώνδα Κολυβάκη. Όμως στο 54’ ήρθε το 2-0 μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια. Ο Τσακάλι έβγαλε την κάθετη, ο Καργάκης με διαγώνια πάσα έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσακάλι, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 55’ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ ο Μαγιάφας, μετά από προσπάθεια του Τσακάλι, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Καργάκη κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ. Στο 58’ σουτ του Κρασονικολάκη από πλάγια θέση θα διώξει ο Παρασύρης. Στο 73’ η Δόξα σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις της, μείωσε σε 2-1 με όμορφο σουτ του Μαγιάφα. Στο 77’ ο Καργάκης με μπαλιά βγάζει τετ α τετ τον Λορεντσόνι, ο οποίος πλασάρει αλλά ο Παρασύρης σώζει, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 87’ εξ’ επαφής με κεφαλιά υποχρέωσε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Παρασύρη. Στο 92’ το σουτ του Κουνδουράκη έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης (51’ λ.τ. Ε. Κολυβάκης), Παπαδάκης, Κονδύλης, Κρασονικολάκης, Καργάκης (90’ Βαβουράκης), Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Παπαδογιαννάκης (79’ Κουνδουράκης), Καραβιώτης, Λορεντσόνι, Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη σήμερα (12.00) η ομάδα μας με Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΜε προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Αστέρα