Νίκη με ανατροπή (1-3) για την ομάδα μας στην Αλφά

Νέα νίκη με ανατροπή για την ομάδα μας, η οποία επικράτησε με 3-1 στην Αλφά της τοπικής ομάδας, σε παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Αυτή ήταν η 12η νίκη της ομάδας μας την φετινή χρονιά και 2η συνεχόμενη, που την έφερε και πάλι στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν αρκετά μεγάλος, μετά από την μέτρια εικόνα της ομάδας μας στο α’ ημίχρονο, που την βρήκε πίσω στο σκορ με 1-0.

PAO_Alfas-OF_Armenon_OFA_endekada PAO_Alfas-OF_Armenon_pagkos_OFA PAO_Alfas-OF_Armenon_panhgyrismos_OFA_2 PAO_Alfas-OF_Armenon_arxigoi_diaitites PAO_Alfas-OF_Armenon_parataxi_OFA PAO_Alfas-OF_Armenon_xeirapsia_omadon PAO_Alfas-OF_Armenon_Xnaris_Hlias PAO_Alfas-OF_Armenon_znto_OFA PAO_Alfas-OF_Armenon_eisodos_omadon PAO_Alfas-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos_2 PAO_Alfas-OF_Armenon_panhgyrismos_OFA PAO_Alfas-OF_Armenon_4 PAO_Alfas-OF_Armenon_znto_OFA_2 PAO_Alfas-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_2 PAO_Alfas-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_panhgyrismos PAO_Alfas-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis PAO_Alfas-OF_Armenon_panhgyrismos_Vernados_Alexis PAO_Alfas-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_2 PAO_Alfas-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos PAO_Alfas-OF_Armenon_3 PAO_Alfas-OF_Armenon_2 PAO_Alfas-OF_Armenon_1 PAO_Alfas-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos PAO_Alfas-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με την ομάδα μας να μην πατάει καλά στο γήπεδο στο α’ ημίχρονο, εμφανώς επηρεασμένη από τις μικρές διαστάσεις του γηπέδου της Αλφάς. Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες μας έχοντας καθαρό μυαλό επέβαλλαν πλήρως τον δικό τους ρυθμό, είχαν την κυριαρχία στο γήπεδο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών τερμάτων αι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα. Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή έπαιξε η γρήγορη ισοφάριση (54’) με την εκπληκτική κούρσα του Πετρογιαννάκη, για να ακολουθήσουν δύο όμορφα γκολ από τους πιτσιρικάδες της ομάδας μας, Λεονάρντο και Βερνάδο.

Φάσεις και γκολ

6’ σέντρα του Κολλαρετάκη, σουτ του Περκέτσι θα σώσει ο Δανδάλης.

12’ επικρατεί σύγχυση στην άμυνα μας και ο Κολλαρετάκης με σουτ μέσα από την περιοχή, θα σημαδέψει το δεξί δοκάρι.

15’ σουτ του Βερνάδου, θα μπλοκάρει ο Φραγκόπουλος.

22’ με μπαλιά ο Πετρογιαννάκης βγάζει τετ α τετ τον Π. Κλειδή, αλλά η κεφαλιά του είναι χλιαρή και θα μπλοκάρει ο Φραγκόπουλος.

32’ σέντρα του Χριστοδούλου, με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι ο Περκέτσι, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0.

37’ κάθετη του Καλτσουνίδη, ο Γαβράς θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά θα πλασάρει ελάχιστα άουτ.

39’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

41’ ο Τσαγκαράκης με τακουνάκι, βγάζει τετ α τετ τον Βερνάδο, αλλά το πλασέ του θα διώξει με τα πόδια σε κόρνερ ο Φραγκόπουλος.

43’ ο Χνάρης εκτελεί φάουλ, ο Κουνδουράκης δεν προλαβαίνει και η μπάλα φεύγει άουτ.

54’ ο Δανδάλης με βολέ τροφοδοτεί τον προωθημένο Πετρογιαννάκη, ο οποίος έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ Αλφάς και αφού απέφυγε και τον Φραγκόπουλο, πλάσαρε στην κενή εστία για το 1-1.

62’ «γλυκιά» σέντρα του Λεονάρντο, δεν θα προλάβει ο Τσαγκαράκης και μπλοκάρει ο Φραγκόπουλος.

66’ σουτ του Λεονάρντο έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει, θα πάρει ύψος, αιφνιδιάζοντας τον Φραγκόπουλο και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-2.

71’ ο Κουνδουράκης με μπαλιά θα βγάλει τετ α τετ τον Τσοτσόρια, αλλά ο τελευταίος θα χάσει το κοντρόλ και θα μπλοκάρει ο Φραγκόπουλος.

72’ καλό σουτ του Ντιμιτρόφ, θα μπλοκάρει ο Φραγκόπουλος.

87’ καλό σουτ του Λεονάρντο θα μπλοκάρει ο Φραγκόπουλος.

88’ κόρνερ του Τσοτσόρια, η κεφαλιά του Δ. Κλειδή θα φύγει λίγο άουτ.
91’ ο Τσοτσόρια τροφοδοτεί τον Βερνάδο, ο οποίος με σουτ από πλάγια θα νικήσει τον Φραγκόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης, Μαϊνωλάς.

ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ (Μιχάλης Βουράκης): Φραγκόπουλος, Στ. Σκαράκης, Βλατάκης (64’ Μπορμπουδάκης), Γιαννόπουλος, Χριστοδούλου, Σωπασουδάκης, Καλτσουνίδης (81’ Καλαμούκης), Γαβράς, Ψαθάκης, Περκέτσι, Κολλαρετάκης (72’ Σχοινάς).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής (46’ Δ. Κλειδής), Ντιμιτρόφ, Τριχάκης, Θ. Γασπαράκης (46’ Τσοτσόρια), Χνάρης, Τσαγκαράκης, Βερνάδος, Λεονάρντο (89’ Δραμιτινός).

Προηγούμενο άρθροΣυνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες θέλει η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το ματς με την ΑΕΜ