Νίκη για την ομάδα μας, 2-1 τον ΠΑΟ Αλφάς

Νέα νίκη – 2η συνεχόμενη – για την ομάδα μας σήμερα, επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΟ Αλφάς σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, με γκολ των Κρασονικολάκη, Τσακάλι. Σύσσωμη η “οικογένεια” του ΟΦ Αρμένων αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον Ταμία της ομάδας μας Κώστα Χριστοδούλου, που έχασε τον πατέρα του.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα, δημιουργώντας ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Στα θετικά για ακόμη μία φορά, η παρουσία δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναγιώτη Καραγιώργη (αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτό) και του Στέλιου Βαβουράκη (πέρασε στο παιχνίδι στο 75’), οι οποίοι αποκτούν σημαντικές εμπειρίες, όντας στην αρχή της καριέρας τους.

OF_Armenon-PAO_Alfas_Xatzispyros_Giorgos_1 OF_Armenon-PAO_Alfas_panhgyria_OF_Armenon OF_Armenon-PAO_Alfas_Palierakis_Giorgos OF_Armenon-PAO_Alfas_Papadogiannakis_Sifis OF_Armenon-PAO_Alfas_Karagiorgis_Panagiotis_2 OF_Armenon-PAO_Alfas_parataxi
Η ομάδα μας αν και είχε κόντρα τον άνεμο στο α’ ημίχρονο, κατόρθωσε στο 30’ να ανοίξει το σκορ, μετά από διπλή προσπάθεια του Στέλιου Κρασονικολάκη από εκτέλεση φάουλ του Παπαδογιαννάκη, με την κεφαλιά του αρχικά να σταματάει στο δοκάρι του Χίκα και στη συνέχεια με σουτ να γράφει το 1-0. Νωρίτερα στο 20’ η ομάδα μας είχε χάσει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της με τον Καραβιώτη να βγάζει τετ α τετ με τον Χίκα τον Καργάκη, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ. Μια στιγμή αμυντικής αδράνειας στο 37’ έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟ Αλφάς να ισοφαρίσει σε 1-1 με σκόρερ τον Βεργιανάκη.

OF_Armenon-PAO_Alfas_Karagiorgis_Panagiotis OF_Armenon-PAO_Alfas_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-PAO_Alfas_Kondilis_Savvas OF_Armenon-PAO_Alfas_Papadogiannakis_Sifis_2 OF_Armenon-PAO_Alfas_Xatzispyros_Giorgos OF_Armenon-PAO_Alfas_Tsakali_Klaountio_2
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας, με τον Τσακάλι στο 49’ να σπαταλάει ανεπανάληπτο τετ α τετ (μετά από κάθετη πάσα του Χατζησπύρου. Στο 60’ όμως με τους ίδιους πρωταγωνιστές, ο Τσακάλι, πρόλαβε την έξοδο του Χίκα και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 2-1. Νέα καλή στιγμή του Τσακάλι στο 68’, ο οποίος μετά από ατομική ενέργεια σούταρε, αλλά τελευταία στιγμή τον κόντραραν οι αμυντικοί διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 80’ ο Τσακάλι με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Καργάκη, αλλά ο Χίκα έδιωξε με τα πόδια, το πλασέ του επιθετικού της ομάδας μας. Νέα μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Καργάκη στο 82’ ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Χίκα, που πρόλαβε με προβολή και έδιωξε σε πλάγιο άουτ. Στο 91’ ο Καργάκης με μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Π. Γασπαράκη, αλλά το μονοκόμματο σουτ του μπλόκαρε ο Χίκα.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Κονδύλης, Καραβιώτης, Α. Βογιατζάκης (63’ Γ. Βογιατζάκης), Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Χατζησπύρος (85’ Π. Γασπαράκης), Παπαδογιαννάκης (75’ Βαβουράκης), Καραγιώργης, Καργάκης, Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Δραμιτινό, Κωστόπουλο