Νέα «τριάρα» και με 3χ3 στην κορυφή η ομάδα μας!

Με νέα «τριάρα» η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το Σπήλι επικρατώντας πριν από λίγο με 3-0 της τοπικής ομάδας και κάνοντας το 3χ3, σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Με αυτή τη νίκη ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, κατακτώντας το πρώτο τρίποντο μακριά από το «σπίτι» της. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες μας να βγάζουν ψυχή και πάθος κυρίως στο β’ ημίχρονο, όπου από πολύ νωρίς έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουνδουράκη, με 2η κίτρινη κάρτα.

Spili-OF_Armenon_Tzagkarakis_Manolis_3 Spili-OF_Armenon_Trixakis_Giorgos_2 Spili-OF_Armenon_OFA_omadiki Spili-OF_Armenon_OFA_pagkos Spili-OF_Armenon_parataxi Spili-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos_1 Spili-OF_Armenon_Kleidis_Petros Spili-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Spili-OF_Armenon_eisodos_omadon Spili-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_2

Η ομάδα μας ήταν εξαιρετική στο α’ ημίχρονο, ασκώντας πίεση από την αρχή στους γηπεδούχους και κατόρθωσε με δύο πολύ όμορφα γκολ από τους Κουνδουράκη (14’) και Καραγιώργη (20’) να προηγηθεί με 2-0. Το αριθμητικό μειονέκτημα στο ξεκίνημα της επανάληψης, πείσμωσε την ομάδα μας, η οποία κράτησε σχετικά εύκολα για τρίτο σερί παιχνίδι το μηδέν παθητικό στην εστία της, καταφέρνοντας μάλιστα να πετύχει ένα ακόμη γκολ με τον πρώτο σκόρερ της Μιχάλη Καργάκη.

Φάσεις και γκολ

Spili-OF_Armenon_Xnaris_Hlias Spili-OF_Armenon_xeirapsia Spili-OF_Armenon_Tzagkarakis_Manolis_2 Spili-OF_Armenon_Trixakis_Giorgos_3 Spili-OF_Armenon_OFA_pagkos_2 Spili-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos_2 Spili-OF_Armenon_eisodos_omadon Spili-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos_Kampourakis_Xristos

10’ ο Καργάκης εκτελεί έξυπνα φάουλ, η μπάλα περνάει από όλους, αλλά ο Τσιρίτας διώχνει δύσκολα.

14’ εκτέλεση φάουλ του Χνάρη, θα επικρατήσει σύγχυση στην άμυνα του Σπηλίου και ο Κουνδουράκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1.

20’ εξαιρετική κάθετη πάσα του Χνάρη, βγάζοντας σε θέση τετ α τετ τον Καραγιώργη, ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει το 0-2.

29’ «κεραυνός» του Καργάκη, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιρίτας.

39’ ο Λογιάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Δανδάλης θα του κλείσει το οπτικό πεδίο και θα μπλοκάρει την μπάλα.
50’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Κουνδουράκης.

63’ ο Καργάκης εκτελεί φάουλ, με τον Τσιρίτα με δυσκολία να διώχνει.

65’ σουτ του Καργάκη έξω από την περιοχή, αλλά ο Τσιρίτας και πάλι με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.

70’ αυτή την φορά ο Καργάκης θα νικήσει τον Τσιρίτα, με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής, «γράφοντας» το 0-3.

75’ ο Λογιάκης θα βρεθεί σε θέση βολής, αλλά ο Δανδάλης θα διώξει το σουτ του.

82’ ανατροπή του Κουρνιανού από τον Γεωργακάκη, αλλά ο κ. Δρακακάκης θα δώσει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό μας, για «θέατρο».

83’ ο Κουρνιανός εκτελεί κόρνερ, ο Π. Κλειδής ανενόχλητος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά πάνω στην γραμμή θα σώσει ο Α. Χριστοφοράκης.

89’ αντεπίθεση της ομάδας μας, με τον Θ. Γασπαράκη να βγάζει την διαγώνια πάσα, αλλά για ελάχιστα να μην προλαβαίνει ο Καραγιώργης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-4.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δρακακάκης, Μαϊνωλάς, Καψαλάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 14’ Κουνδουράκης, 20’ Καραγιώργης, 70’ Καργάκης.

ΑΣΣΙΣΤ: 20’ Χνάρης.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 50’ Κουνδουράκης (2η κίτρινη).

ΣΠΗΛΙ (Δημήτρης Καραμπατζάκης): Τσιρίτας, Α. Χριστοφοράκης, Κονδύλης, Γ. Βαβουράκης, Γεωργακάκης, Σειραγάκης, Κ. Βαβουράκης (46’ Καραμπατζάκης), Χρ. Καμπουράκης (56’ Ν. Καμπουράκης), Σπυριδάκης (74’ Γάσπαρης), Λογιάκης, Μπινιάς.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Κουνδουράκης, Τριχάκης (56’ Παπαδάκης), Χνάρης (59’ Α. Βογιατζάκης), Καργάκης, Καραγιώργης, Θ. Γασπαράκης, Τζαγκαράκης (75’ Κουρνιανός).

Προηγούμενο άρθροΓια το 3χ3 η ομάδα μας σήμερα στο Σπήλι
Επόμενο άρθροΈξι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας στις κλήσεις των Μικτών ΕΠΣΡ