Με χαρά ανακοινώνουμε την μετακίνηση του Καραγιώργη στην ΠΑΕ Πανιώνιος

Τη φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου προβάρει από το μεσημέρι της Κυριακής και επίσημα ο Παναγιώτης Καραγιώργης.

Ο 16χρόνος μέσο-επιθετικός της ομάδας μας και επίσημα ανήκει στην οικογένεια μίας εκ των ιστορικών συλλόγων της Ελλάδας και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει υπερήφανους, αφού ο στόχος λειτουργίας της Ακαδημίας αποδεικνύεται περίτρανα πως για μία ακόμη φορά επιτυγχάνεται. Ο Καραγιώργης είχε περάσει επιτυχώς την αξιολόγηση για την ένταξη του στην ΠΑΕ Πανιώνιος τον περασμένο Απριλίου, συμμετέχοντας στα δοκιμαστικά που είχαν γίνει και ήρθε η ώρα της επιβράβευσης, με την μετακίνηση του σε αυτήν. Η παραπάνω μετακίνηση από την ομάδα μας στην ΠΑΕ Πανιώνιος, γίνεται χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_Mpikakis_Karagiorgis_Manikas OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_geniki

Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στο café «Enterprze» η επίσημη παρουσίαση της μετακίνησης του Παναγιώτη Καραγιώργη στον Πανιώνιο, από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας μας, αλλά και από τους φιλοξενούμενους της ΠΑΕ Πανιώνιος, τον Διευθυντή Scouting κ. Αντώνη Μανίκα και τον Διευθυντή Ακαδημίας κ. Στέλιο Αποσπόρη. Σε μια λιτή και όμορφη εκδήλωση έγινε η παρουσίαση της μετακίνησης του Καραγιώργη στην Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Scouting Αντώνης Μανίκας, παραχωρεί δανεικό για 1 χρόνο τον Καραγιώργη στην ομάδα μας, να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια, βρισκόμενος στην οικογενειακή θαλπωρή, παρακολουθώντας τον πολύ συχνά ενόψει της ένταξης του στην ομάδα Κ20.

Στο πάνελ μιλώντας για αυτή την μετακίνηση πλην του κ. Μανίκα, βρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του ΟΦ Αρμένων κ. Στέλιος Μπικάκης, φυσικά ο Παναγιώτης Καραγιώργης, αλλά και οι προπονητές του, ο Φίλιππος Μουρτζανός (νυν στην ανδρική ομάδα) και ο Παντελής Κατικάς (Υπεύθυνος Ακαδημίας ΟΦ Αρμένων και επί σειρά ετών προπονητής του Καραγιώργη).

 

Κατά την παρουσίαση αυτής της μετακίνησης οι τοποθετήσεις των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πάνελ ήταν οι ακόλουθες:

Στέλιος Μπικάκης (Πρόεδρος ΟΦ Αρμένων)

OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_Mpikakis_Karagiorgis_Manikas_2
«Καλωσορίζω στο Ρέθυμνο τους Στέλιο Αποσπόρη και Αντώνη Μάνικα και οι δυο μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου και νιώθω ιδιαίτερη χαρά που καταρχήν τους έχουμε εδώ κοντά μας αλλά και για το λόγο που είναι εδώ σήμερα.

Ο σύλλογος μας ο Ο.Φ.Α. όπως είναι γνωστό έχει σαν δομή και στόχο του την κατάρτιση των παιδιών στο ποδόσφαιρο αλλά και την εξέλιξη και προώθηση τους, σε αυτούς που έχουν τις προϋποθέσεις να προχωρήσουν σε μεγαλύτερο επίπεδο στο χώρο.

Σήμερα νιώθουμε μεγάλη χαρά γιατί  έχουμε άλλη μια ευχάριστη εξέλιξη για ένα παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα της ακαδημίας μας, τον Παναγιώτη Καραγιώργη, ο οποίος κατάφερε με την αξία του να προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Πανιωνίου για να των εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου τους.

Ο Πανιώνιος σαν ομάδα της Super League είναι μια ομάδα που έχει αναδείξει εδώ και πολλά χρόνια  πολλούς και σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως οι Θωμάς Μαύρος, Νίκος Αναστόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος και είναι μια σπουδαία ευκαιρία για τον ποδοσφαιριστή μας η ένταξη του στο μεγάλο σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Εγώ από την πλευρά μου εύχομαι στον Παναγιώτη καλή σταδιοδρομία στο χώρο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και εμείς θα τον καμαρώνουμε. Εύχομαι και στα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας μας να έρθει και σ’ αυτούς η σειρά τους για ανάλογη εξέλιξη στη καριέρα τους.

Εγώ προσωπικά και οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουμε ότι χρειάζεται για  να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά μας. Κλείνοντας, θέλω να τονίσω πως η παραχώρηση του Παναγιώτη Καραγιώργη στην ΠΑΕ Πανιώνιος, πραγματοποιείται χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα».

Αντώνης Μανίκας (Διευθυντής Scouting ΠΑΕ Πανιώνιος)

OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_Mpikakis_Manikas_Karagiorgis_Marinakis.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων για την παραχώρηση χωρίς ανταλλάγματα του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Καραγιώργη, ο οποίος δοκιμάστηκε και επιλέχθηκε το προηγούμενο διάστημα από τους προπονητές της Ακαδημίας μας. Αυτά τα παραδείγματα βοηθούν την προσπάθεια της ομάδας του Πανιωνίου, που είναι ένα σωματείο, το οποίο είναι ευρέως γνωστό, πως εξελίσσει και δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η πολιτική του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια έχει σκοπό να βοηθήσει αυτά τα παιδιά να αναδειχθούν.

Ο Παναγιώτης είναι σε μια ευαίσθητη ηλικία και σαν ΠΑΕ Πανιώνιος θεωρούμε πως είναι καλό για κάθε παιδί, να παραμένει στην οικογενειακή θαλπωρή. Το σκεπτικό είναι πάντοτε ότι αν γίνεται καλή δουλειά σε μια σωστή ακαδημία, οι διαφορές δεν είναι μεγάλες για να το πάρεις το παιδί στην Αθήνα. Για αυτό τον λόγο έχουμε αποφασίσει σαν ΠΑΕ Πανιώνιος να αφήνουμε τα παιδιά που και ηλικιακά είναι πιο μικρά, στις τοπικές ακαδημίες εφόσον κρίνουμε ότι δουλεύουν καλά, με την παρακολούθηση και την αξιολόγηση για την Κ20 της ΠΑΕ Πανιώνιος».

Παναγιώτης Καραγιώργης

OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_Mpikakis_Karagiorgis_Manikas_2

«Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως ο Πανιώνιος που έχει αναδείξει πολλούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η επιλογή στο πρόσωπο μου αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, τους ευχαριστώ και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κόουτς που είχα όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, που με στήριξαν και με στηρίζουν, δίνοντας μου όλα τα απαιτούμενα εφόδια για να κάνω ποδοσφαιρική καριέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην διοίκηση της ομάδας και ειδικότερα στον πρόεδρο για την υποστήριξη τους, αλλά και στον κ. Μαρινάκη, ένας από τους κορυφαίους Ρεθυμνιώτες ποδοσφαιριστές, για τις πολύτιμες συμβουλές του προς εμένα.

Τέλος, αισθάνομαι πολύ τυχερός που ανήκω στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, μία πραγματική σχολή ποδοσφαίρου, που δίνει τα πάντα σε όλα τα παιδιά που εκπαιδεύει. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια είναι πολλά τα παιδιά που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω εξελίσσοντας την καριέρα τους και παίρνοντας μεταγραφή σε μεγάλες ΠΑΕ της Ελλάδας».

Φίλιππος Μουρτζανός (προπονητής ανδρικής ομάδας ΟΦΑ)

OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_Mourtzanos_Karagiorgis

«Καλωσορίζω και εγώ τους κ.κ. Αντώνη Μανίκα και Στέλιο Αποσπόρη. Είναι μεγάλη η χαρά μας που ένα δικό μας παιδί μετακομίζει σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο Πανιώνιος. Όλα πλέον είναι θέμα δουλειάς. Εύχομαι στον Παναγιώτη να είναι τυχερός και να έχει υγεία. Η χαρά και η ικανοποίηση μας είναι ιδιαίτερη, διότι ο Παναγιώτης μεταγράφηκε σε ένα ιστορικό σύλλογο που δεν μένει μόνο στα λόγια, αλλά στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά, πιστεύοντας στο ταλέντο τους».

Παντελής Κατικάς (Υπεύθυνος Προπονητής Ακαδημίας ΟΦΑ)

OF_Armenon_parousiasi_metagrafis_Karagiorgi_Panionios_Katikas_Karagiorgis

«Θέλω και εγώ να καλωσορίσω από την πλευρά μου τους κ.κ. Αντώνη Μανίκα και Στέλιο Αποσπόρη. Τι πιο σημαντικό για μια Ακαδημία από αυτό που συμβαίνει σήμερα, δηλαδή, την ανάδειξη του ταλέντου νεαρών ποδοσφαιριστών που τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη που τα κατάφερε, ο οποίος από μικρός έδειχνε πως μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια, με σκληρή δουλειά και από την πρώτη ημέρα ήταν πολύ συνεσταλμένος. Τώρα του ήρθε η ευκαιρία και καλείται να την αρπάξει από τα μαλλιά για να μπορέσει να κάνει το άλμα. Πάνω από όλα να έχει υγεία και να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και τον ίδιο ζήλο».

 

Προηγούμενο άρθροΑνοικτή η πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΜε στόχο την πρόκριση η ομάδα μας σήμερα με Ποσειδώνα