Με στόχο την πρόκριση η ομάδα μας σήμερα με Ποσειδώνα

Με στόχο να κυνηγήσει την πρόκριση στα προημιτελικά, η ομάδα μας σήμερα (16.30) υποδέχεται τον Ποσειδώνα στο γήπεδο των Αρμένων, στον επαναληπτικό (1-2) της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου.

Στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει αισιοδοξία για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου, με πυξίδα την εμφάνιση της στο β’ ημίχρονο στο Γεράνι πριν από μία εβδομάδα. Ο προπονητής μας, Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα απουσιών, με τον Γιώργο Βογιατζάκη να εκτίει μία ακόμη αγωνιστική της τιμωρίας του. Ακόμη δεν υπολογίζονται ο Μαρινάκης που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, ο Α. Βογιατζάκης που θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους, ο ανέτοιμος Αποστολάκης και ο Κοσμίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Έτσι η αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό επαναληπτικό του Κυπέλλου ΕΠΣΡ με τον Ποσειδώνα Γερανίου, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Ουρανός, Δραμιτινός, Κουνδουράκης, Χνάρης, Βαβουράκης, Κατραγιώργης, Καργάκης, Βερνάδος, Τζαγκαράκης, Θ. Γασπαράκης, Κ. Κλειδής, Κουρνιανός, Τριχάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε χαρά ανακοινώνουμε την μετακίνηση του Καραγιώργη στην ΠΑΕ Πανιώνιος
Επόμενο άρθροΔεν τα κατάφερε η ομάδα μας…