Με σούπερ εμφάνιση και Καργάκη, ήρθε το 4χ4 για την ομάδα μας

Ασταμάτητη η ομάδα μας υπέταξε και τον Ποσειδώνα Γερανίου σήμερα το απόγευμα, επικρατώντας με 2-1 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αρμένων και με 4χ4 οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣΡ.

Ο ΟΦ Αρμένων για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και έχοντας και πάλι πρωταγωνιστή τον 1ο σκόρερ του πρωταθλήματος Μιχάλη Καργάκη (πέτυχε και τα δύο γκολ), πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη. Έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή ημέρα, χωρίς να υστερήσει κανένας, η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη από το α’ ημίχρονο, αν και δεν μπορούσε να νικήσει τον εξαιρετικό αντίπαλο τερματοφύλακα, Μενέλαο Δημητριάδη.

OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_endekada OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Gasparakis_Thodoris_4 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Karagiorgis_Xasiotis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_panhgyria_OFA OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Xnaris_Hlias_3 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_penalty_Kargakis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_znto_OFA OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Karagiorgis_Panagiotis

Μετά από το λευκό 0-0 η ομάδα μας μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και η ανωτερότητα της, μετουσιώθηκε σε σημαντικό προβάδισμα με 2-0, αν και πάλι ο Δημητριάδης είχε καλές επεμβάσεις μην επιτρέποντας να ανέβει ακόμη ψηλότερα ο δείκτης του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στα καρέ της ομάδας μας, μείωσαν σε 2-1 στο 78’, σημειώνοντας το πρώτο παθητικό εις βάρος της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα, με σκόρερ το Νίκο Αποστολάκη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού. Πάντως, η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά αντιθέτως αυτή έχασε και πάλι μια μεγάλη ευκαιρία με τον Θοδωρή Γασπαράκη για να πετύχει το 3-1 και να «τελειώσει» νωρίτερα το παιχνίδι.

OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Karagiorgis_Panagiotis_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_panhgyria_OFA_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_znto_OFA OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Xnaris_Hlias_2 OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Xnaris_Hlias OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_panhgyria_OFA OF_Armenon-Poseidonas_Geraniou_Kargakis_Mixalis_3

Φάσεις και γκολ

6’ κόρνερ του Χνάρη, η κεφαλιά του Τσαγκαράκη θα φύγει ελάχιστα άουτ.

22’ με εξαιρετική μπαλιά ο Π. Κλειδής τροφοδοτεί τον Θ. Γασπαράκη, ο οποίος μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, αλλά από πλάγια θέση πλασάρει ελάχιστα άουτ.

28’ με νέα εξαιρετική κάθετη πάσα ο Π. Κλειδής, βγάζει τετ α τετ τον Καργάκη, αλλά στο πλασέ του νικιέται από τον Δημητριάδη.

32’ καλή εκτέλεση φάουλ του Καργάκη, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

36’ σουτ του Π. Κλειδή έξω από την περιοχή, ο Δημητριάδης πετάγεται στο αριστερό του «Γ» και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

37’ σέντρα του Καργάκη, η κεφαλιά του Α. Βογιατζάκη θα φύγει άουτ.

50’ καλό σουτ του Χνάρη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

56’ ο Καραγιώργης θα βρεθεί στο χορτάρι εντός της περιοχής από σπρώξιμο του Σαριδάκη και ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης, θα δώσει αμέσως την εσχάτη των ποινών.

57’ την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Καργάκης, ο οποίος νικάει τον Δημητριάδη, για το 1-0.

68’ ο Θ. Γασπαράκης με πάσα βγάζει τετ α τετ τον Καργάκη, το σουτ του οποίου, διώχνει εκπληκτικά με το αριστερό του πόδι ο Δημητριάδης.

74’ ο Π. Κλειδής με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Καργάκη, ο οποίος πλασάρει ιδανικά αυτή την φορά για το 2-0.

78’ κόρνερ του Βλαστού και ο Αποστολάκης με κεφαλιά μειώνει σε 2-1 για τον Ποσειδώνα Γερανίου.

81’ ο Καργάκης με κάθετη πάσα βγάζει σε θέση τετ α τετ τον Θ. Γασπαράκη, αλλά το πλασέ του διώχνει και πάλι εντυπωσιακά ο Δημητριάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Κοκμοτός, Καραγιαννόπουλος.

ΓΚΟΛ: 57’ πεν., 74’ Καργάκης – 78’ Ν. Αποστολάκης.

ΑΣΙΣΤ: 74’ Π. Κλειδής.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 56’ Καραγιώργης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης (90’+ Δραμιτινός), Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Χνάρης, Π. Κλειδής, Θ. Γασπαράκης (83’ Τσακάλι), Καραγιώργης (86’ Βερνάδος), Τσαγκαράκης, Καργάκης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Νίκος Καραδάκης): Δημητριάδης, Σαριδάκης (71’ Ι.Σ. Σηφακάκης), Κλαψινός, Πισσαδάκης, Χασιώτης, Φραντζεσκάκης, Βλαστός, Γεωργιουδάκης (46’ Ν. Αποστολάκης), Καραδάκης, Μαγριπλής (46’ Ρεζούλι), Ι.Κ. Σηφακάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια το 4χ4 σήμερα (16.00) με Ποσειδώνα στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο στα Μισίρια η πρεμιέρα της ομάδας Νέων μας