Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Αστέρα

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας πριν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου για την 17η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Ο τεχνικός της ομάδας Σπύρος Σπυριδάκης ανακοίνωσε την αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς στους Αρμένους (15.00), η οποία αποτελείται από 17 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι και 3 τερματοφύλακες. Βέβαια, ο Παλιεράκης είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί, αν και έβγαλε μέρος της τελευταίας προπόνησης χθες, λόγω του κατάγματος που έχει υποστεί στο δεξί του χέρι. Έχοντας ξεπεράσει την θλάση συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Ρεθύμνου, ο Θοδωρής Γασπαράκης, κάνοντας προπονούμενος Τετάρτη και Πέμπτη, χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη ο Φίλιππος Μουρτζανός που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην μέση, αλλά και ο Στέλιος Κρασονικολάκης, που ταλαιπωρείται από θλάση στα πλευρά.

Μετά από όλα αυτά, η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μενιουδάκης, Ε. Κολυβάκης, Παλιεράκης, Παπαδάκης, Καρράς, Κονδύλης, Κουνδουράκης, Καραβιώτης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Χατζησπύρος, Παπαδογιαννάκης, Καργάκης, Λορεντσόνι, Τσακάλι, Θ. Γασπαράκης, Π. Γασπαράκης.

Προηγούμενο άρθροΝίκη με πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΟ Ρ. Σταυρουλάκης «σφυρίζει» την ομάδα μας