Με «πεντάρα» επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας

Στην Κάλυβο ξέσπασε η ομάδα μας για τις 3 σερί ήττες επιστρέφοντας στις επιτυχίες, επικρατώντας με 5-2 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Αρμένων σήμερα στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι και έφτασε δίκαια στη νίκη, χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα τέρματα, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Καργάκη (37’). Στο σημερινό παιχνίδι ανέτειλε ένα ακόμη αστεράκι της ομάδας μας, που προέρχεται από την Ακαδημία, ο Λεονάρντο Νίκολλι ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας μας μόλις στο 11’, πέτυχε το 4ο γκολ, ενώ αποτελούσε συνεχή πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

OF_Armenon-Kalyvos_OFA_endekada OF_Armenon-Kalyvos_panhgyrismos_OFA_3 OF_Armenon-Kalyvos_OFA_pagkos OF_Armenon-Kalyvos_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Kalyvos_Leonarnto_Nikolli_2 OF_Armenon-Kalyvos_Vogiatzakis_Giorgos OF_Armenon-Kalyvos_Kargakis_Mixalis_2 OF_Armenon-Kalyvos_Vogiatzakis_Giorgos_3 OF_Armenon-Kalyvos_panhgyrismos_OFA OF_Armenon-Kalyvos_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Kalyvos_Leonarnto_Nikolli OF_Armenon-Kalyvos_Vogiatzakis_Giorgos_2 OF_Armenon-Kalyvos_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-Kalyvos_Kargakis_Mixalis

Η ομάδα μας επέβαλλε τον δικό της ρυθμό, δείχνοντας την ανωτερότητα της από το α’ ημίχρονο, οπότε και καθάρισε το παιχνίδι όταν και προηγήθηκε με 3-0. Το σκηνικό αντίστοιχο και στην επανάληψη, με το τελικό 5-2 να αποτυπώνει την διαφορά των δύο ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Φάσεις και γκολ

11’ γύρισμα του Γασπαράκη, ο Λεονάρντο με όμορφο πλασέ, ανοίγει το σκορ, 1-0.

21’ φάουλ του Καργάκη, η μπάλα κοντράρει στο τείχος με τον Τριχάκη να επωφελείται αλλά την κεφαλιά του να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Κισσανδράκης.

34’ καλό σουτ του Χνάρη, θα διώξει εντυπωσιακά ο Κισσανδράκης σε κόρνερ.

35’ κόρνερ του Χνάρη, ο Τριχάκης θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά θα γράψει το 2-0.

37’ ο Κουνδουράκης ανατρέπεται από τον Χ. Ψωμά και ο κ. Κετεσίδης δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καργάκης, αλλά διώχνει ο Κισσανδράκης.

40’ σέντρα του Γασπαράκη, ο Παυλάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του, για να γίνει το 3-0.

54’ καλό σουτ του Καργάκη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

55’ νέο σουτ του Καργάκη από τα όρια της περιοχής, θα μπλοκάρει ο Κισσανδράκης.

56’ σέντρα Λεονάρντο, το σουτ του Θ. Γασπαράη θα σταματήσει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

59’ κάθετη του Κουνδουράκη, θα βγάλει τετ α τετ τον Καργάκη, το πλασέ του οποίου θα αποκρούσει ο Κισσανδράκης, αλλά ο Λεονάρντο θα κερδίσει το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ θα πετύχει το 4-0.

68’ Ο Τσέτζος θα βρεθεί στο έδαφος σε επαφή του με τον Τριχάκη και ο κ. Κετεσίδης θα δώσει εύκολα την εσχάτη των ποινών, με τον Μ. Σπανουδάκη να ευστοχεί στο πέναλτι για το 4-1.

78’ καθαρή ανατροπή του Θ. Γασπαράκη από τον Ξινομηλάκη, αυτή την φορά σωστά ο κ. Κετεσίδης δίνει το πέναλτι και την 2η κίτρινη στον αμυντικό της Καλύβου, αποβάλλοντας τον από το παιχνίδι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο παθών, «γράφοντας» το 5-1.

87’ βαθιά μπαλιά του Χ. Ψωμά, η άμυνα μας αδρανεί και ο Μ. Σπανουδάκης ανενόχλητος μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 5-2.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Ρ. Σταυρουλάκης, Μαϊνωλάς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 11’, 59’ Λεονάρντο, 35’ Τριχάκης, 40’ αυτογκόλ Παυλάκης, 78’ πεν. Θ. Γασπαράκης – 68’ πεν., 87’ Μ. Σπανουδάκης.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 37’ Καργάκης (ΟΦΑ).

ΚΟΚΚΙΝΗ: 78’ Ξινομηλάκης (2η κίτρινη, Κάλυβος).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης (65’ Δ. Κλειδής), Κουνδουράκης, Χνάρης, Τριχάκης, Θ. Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης, Καργάκης (81’ Δραμιτινός), Λεονάρντο Νίκολλι, Ντιμιτρόφ, Κουρνιανός (75’ Τσούνι).

ΚΑΛΥΒΟΣ (Τάκης Μαρής): Κισσανδράκης, Χ. Ψωμάς, Ξινομηλάκης, Γ. Τζαγκαράκης, Παυλάκης (46’ Φραγκιαδάκης), Δρίτσας, Κ. Αντιασβίλι (9’ λ.τ. Κοτσίφης), Πλαΐτης (63’ Τσέτζος), Παπαγιαννάκης, Β. Κατσαμάς, Μ. Σπανουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (15.00) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΜία νίκη και μία ήττα για την Ακαδημία μας