Με νίκη αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, κερδίζοντας με 3-1 την Ε.Α.Π. στα πλαίσια της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας και η 9η συνολικά στο πρωτάθλημα, αγωνιζόμενη για ένα ακόμη παιχνίδι με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία του συλλόγου μας. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ανδρικής ομάδας έκανε ο 15χρόνος Παναγιώτης Θεοδωράκης, περνώντας στο παιχνίδι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Η νίκη αυτή αφιερώθηκε στον πρόεδρο της ομάδας μας Στέλιο Μπικάκη, που σήμερα είχε τα γενέθλια του.

OF_Armenon-EAP_panhgyria_OFA OF_Armenon-EAP_Tsakali_Klaountio OF_Armenon-EAP_Papadakis_Mixalis_2 OF_Armenon-EAP_Krasonikolakis_Stelios OF_Armenon-EAP_Kondylis_Savvas OF_Armenon-EAP_Kleidis_Petros OF_Armenon-EAP_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-EAP_eisodos_Theodoraki_Panagioti_2 OF_Armenon-EAP_eisodos_Theodoraki_Panagioti OF_Armenon-EAP_1 OF_Armenon-EAP_Gasparakis_afierosi_se_proedro OF_Armenon-EAP_Theodorakis_Panagiotis_Kostas
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι έχοντας την πρώτη της καλή στιγμή μόλις στο 2’ με τον Βενιεράκη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Καραβιώτη. Ο πορτιέρο της Ε.ΑΠ. «είπε» όχι στο 5’ σε τετ α τετ με τον Θ. Γασπαράκη, αλλά στο 10’, ο τελευταίος έβγαλε την σέντρα και ο νεαρός Βαβουράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ, 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στο 15’ ο Κονδύλης έβγαλε βαθιά μπαλιά με τον Πέτρο Κλειδή να προλαβαίνει την έξοδο του Βενιεράκη και με προβολή να πετυχαίνει το 2-0. Στο 21’ το καλό σουτ του Κρασονικολάκη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 32’ ο Βενιεράκης έδιωξε με τα πόδια την σέντρα-σουτ του Τσακάλι. Στο 36’ νέα καλή επέμβαση του Βενιεράκη στο σουτ έξω από την περιοχή του Κουνδουράκη.

OF_Armenon-EAP_Tsakali_Koundourakis OF_Armenon-EAP_Tsakali_Klaountio_2 OF_Armenon-EAP_time_out OF_Armenon-EAP_Menioudakis_Karaviotis_Tsakali OF_Armenon-EAP_endekada_OFA OF_Armenon-EAP_omadiki_OFA OF_Armenon-EAP_Papadakis_Mixalis OF_Armenon-EAP_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-EAP_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-EAP_Gasparakis_Krasonikolakis
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Ε.Α.Π. μπήκε πιο δυνατά, με τον Μενιουδάκη να κάνει εξαιρετική επέμβαση σε τετ α τετ με τον Καλυβιανάκη, αλλά στο 54’ ο Γκάγκας μείωσε σε 2-1. Στο 63’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μαγαράκης και στο 66’ ο Βενιεράκης μπλόκαρε με διπλή επέμβαση την καλή εκτέλεση φάουλ του Κουνδουράκη. Στο 69’ ο Θοδωρής Γασπαράκης μπήκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ του, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 72’ ο ίδιος σε κενή εστία – μετά από μπαλιά του Καργάκη – πλασάρε άουτ. Όμως στο 80’ ο Θ. Γασπαράκης εξιλεώθηκε και μετά από όμορφη ατομική ενέργεια με σουτ πέτυχε το 3-1, πηγαίνοντας να αφιερώσει το γκολ στον πρόεδρο της ομάδας μας Στέλιο Μπικάκη. Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 87’ με τον Βενιεράκη να διώχνει εντυπωσιακά το καλό σουτ του Καργάκη.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Καραβιώτης, Π. Κλειδής, Κονδύλης, Παπαδάκης (46’ Δραμιτινός), Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Θ. Γασπαράκης (85’ Θεοδωράκης), Βερνάδος (61’Καργάκης), Βαβουράκης, Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΝα κλείσει με νίκη την χρονιά θέλει σήμερα (14.00) η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια στον πρωταθλητή Άρη Ρεθύμνου