Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε το τουρνουά της ομάδας μας

Μέσα σε άκρως εορταστικό κλίμα έπεσε σήμερα η αυλαία του Πρωτοχρονιάτικου τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου «Ποδόσφαιρο & Αλληλεγγύη» που διοργάνωσε η ομάδα μας.

Το Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Ποδόσφαιρο και Αλληλεγγύη» διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, του Δήμου Ρεθύμνης και της ΕΠΣ Ρεθύμνης. Το παρόν στην τελετή λήξης του τουρνουά έδωσαν ο Υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου Σταύρος Παλτατζίδης, εκπροσωπώντας την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη, αλλά και ο πρόεδρος Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνης Ξενοφών Μαθιουδάκης. Ακόμη το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης, πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΔΠΡ Βασίλης Γαγάνης, αλλά και τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Αντιγόνη Σκουλούδη και Στέλιος Παπαδονικολάκης.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_18 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_16 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_17 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_14 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_19 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_15
Πέρα από τις βραβεύσεις με Κύπελλα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά, τιμητικά απονεμήθηκε μετάλλιο στον Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή της Κ17 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη.

Οι 200 περίπου λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του Ρεθύμνου για 3η ημέρα, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο χορτάρι του γηπέδου των Αρμένων, προσφέροντας απλόχερα θέαμα, αγωνιζόμενοι στις κατηγορίες 2004-05 και 2006-07, σε τουρνουά χωρίς βαθμολογία.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, εντυπωσίασε και η τελετή λήξης του τουρνουά, που είχε σχεδιάσει η ομάδα μας, με πολλές εκπλήξεις, δώρα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά, αλλά και έπαθλα για τους τις 14 ομάδες των 8 συλλόγων. Το δικό τους τόνο έδωσαν φυσικά ο Άγιος Βασίλης και οι φιγούρες του Μίκυ και του Ντόναλντ που μοίραζαν τα δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, αλλά και η επίδειξη που έκαναν κορίτσια του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του ΟΚΑ Αρκάδι.

Εκτός από το αγωνιστικό και διασκεδαστικό μέρος, οι διοργανωτές έδωσαν και κοινωνικό χαρακτήρα στο τουρνουά, αφού το τριήμερο διεξαγωγής του, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, για να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης.

Την διοργάνωση του Πρωτοχρονιάτικου Τουρνουά Ακαδημιών του ΟΦ Αρμένων «Ποδόσφαιρο & Αλληλεγγύη» στήριξαν οι επιχειρήσεις του Ρεθύμνου: Περνιεντάκης Δ. ΑΕΒΕ, Sportys, Entasis, Μπικάκης, Protasis, JoGraphics, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση, η ΝΕΑ τηλεόραση και το Rethymnosports.gr.

Προηγούμενο άρθροΜε γκολ και θέαμα συνεχίστηκε το τουρνουά Ακαδημιών της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΧρόνια πολλά, ευτυχισμένο το 2016!