Με Γασπαράκη το 5χ5 και πάντα στην κορυφή η ομάδα μας

Με επαγγελματικό τρόπο και πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Γασπαράκη η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το Μελιδόνι, επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Talos_Melidoniou-OF_Armenon_znto_OFA Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Xnaris_Hlias Talos_Melidoniou-OF_Armenon_xeirapsia Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos_3 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_parataxi_OFA Talos_Melidoniou-OF_Armenon_panhgyrismos_OFA_2 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_panhgyrismos_OFA Talos_Melidoniou-OF_Armenon_panhgyrismos_Gasparakis_2 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_panhgyrismos_Gasparakis_3 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_OFA_pagkos Talos_Melidoniou-OF_Armenon_OFA_endekada Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Ntinitrov_Tsvetan_2

Η ομάδα μας κατάφερε και πήρε μία ακόμη νίκη, φτάνοντας στο 5χ5, που την συντηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ομάδα μας να είναι ουσιαστική και με δύο γκολ του Θοδωρή Γασπαράκη να φεύγει νικήτρια από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο.

Talos_Melidoniou-OF_Armenon_odigies_Mourtzanou_se_Kargaki Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Ntinitrov_Tsvetan Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros Talos_Melidoniou-OF_Armenon_eisodos_omadon Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_2 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Talos_Melidoniou-OF_Armenon_1

Φάσεις και γκολ

3’ ο Χαριτάκης θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά θα σουτάρει ψηλά άουτ.

10’ φάουλ του Χνάρη, την κεφαλιά του Α. Βογιατζάκη, θα μπλοκάρει ο Αναγνωστάκης.

12’ σέντρα του Χνάρη, κεφαλιά του Κουνδουράκη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα θα βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

18’ σέντρα του Τσαγκαράκη, ο Θ. Γασπαράκης μόνος θα πλασάρει στην κενή εστία, για το 0-1.

60’ φάουλ του Χνάρη, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει άουτ.

70’ σουτ του Καργάκη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

71’ ο Γ.Στ. Σταρράς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

89’ όμορφη ενέργεια του Τσακάλι και σουτ του Καργάκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

92’ αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Τσακάλι θα φέρει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, ο Καργάκης θα κοντραριστεί, αλλά ο Θοδωρής Γασπαράκης θα εκμεταλλευτεί και με σουτ θα πετύχει το 0-2.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δρακακάκης, Σαβουιδάκης, Σαρρής.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 18’, 92’ Θ. Γασπαράκης.

ΑΣΙΣΤ: 18’ Τσαγκαράκης, 92’ Καργάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 71’ Γ.Στ. Σταράς (Τάλως Μελιδονίου).

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Μιχάλης Στεφανάκης): Αναγνωστάκης, Μπιρίκος, Βαρδιάμπασης, Κουβάκης, Λαγουδάκης, Ψαρουδάκης (55’ Γ.Ι. Σταρράς), Γ. Στ. Σταρράς, Βασσάκης, Χαριτάκης, Ν. Στεφανάκης (77’ Ι. Στεφανάκης), Γ. Μακρυδάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Θ. Γασπαράκης, Χνάρης (61’ Τσακάλι), Τσαγκαράκης (76’ Κουρνιανός), Καργάκης, Καραγιώργης (46’ Τριχάκης), Ντιμιτρόφ, Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια το 5χ5 η ομάδα μας σήμερα (16.00) στο Μελιδόνι
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (16.00) το ντέρμπι με την Επισκοπή στους Αρμένους