Με αισιοδοξία η ομάδα μας σήμερα (15.00) με ΑΕ Μυλοποτάμου

Πανέτοιμη και με στόχο να επιστρέψει στις νίκες είναι η ομάδα μας για το σημερινό παιχνίδι με την πρωτοπόρο ΑΕ Μυλοποτάμου, στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων.Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά από τις μάχες που έδωσαν για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ρεθύμνου, αν και από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και στις δύο ομάδες. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας μας είναι εξαιρετικό και άπαντες θα παρουσιαστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το σημερινό παιχνίδι.
Ο τεχνικός της ομάδας μας, Σπύρος Σπυριδάκης μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα αποτελούν την αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό ματς. Αυτοί είναι οι ακόλουθοι:
Μενιουδάκης, Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Καρράς, Παπαδάκης, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Γουλόπουλος, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Μουρτζανός, Παπαδογιαννάκης, Θ. Γασπαράκης, Λορεντσόνι, Τσακάλι, Δ. Κλειδής, Βαβουράκης, Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΣαρωτικοί οι Νέοι μας, 12-1 τον Φοίνικα στο Σπήλι!
Επόμενο άρθροΆτυχη η ομάδα μας, ηττήθηκε από την ΑΕ Μυλοποτάμου