Μέτρια η ομάδα μας, τη νίκη τα Λιβάδια

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 1-0 στα Λιβάδια από την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Οι γηπεδούχοι που παλεύουν για την παραμονή τους, έβγαλαν πάθος και με χρυσό σκόρερ τον Ηλία Χνάρη στο 75’ πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Livadia-OF_Armenon_OFA_endekada Livadia-OF_Armenon_pagkos_OFA Livadia-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos Livadia-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis Livadia-OF_Armenon_Ntimitrov_Tsvetan Livadia-OF_Armenon_Kleidis_Petros_3 Livadia-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Livadia-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris Livadia-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_4 Livadia-OF_Armenon_Ntimitrov_Tsvetan_2 Livadia-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2 Livadia-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_2 Livadia-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Livadia-OF_Armenon_5 Livadia-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos Livadia-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris_2 Livadia-OF_Armenon_Kleidis_Petros Livadia-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_3

Από την άλλη, η ομάδα μας παρουσιάστηκε μέτρια, έχοντας πάντως τις ευκαιρίες της να πετύχει ένα ή και περισσότερα γκολ, έχοντας δύο δοκάρια με τους Ντιμιτρόφ και Καργάκη, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται και για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Βοσκάκη. Στο 23’ «έκλεισε» τα μάτια σε ανατροπή του Π. Κλειδή από τον Γιαπιτζάκη, μετατρέποντας το πέναλτι σε «θέατρο», ενώ στο 62’ χάρισε την καταφανέστατη κόκκινη κάρτα του Καστελιανού, σε βίαιο μαρκάρισμα πάνω στον Κουνδουράκη, δείχνοντας του απλά κίτρινη κάρτα. Στο 77’ ο Μουσκάι διώχνει την μπάλα, χρησιμοποιώντας και το χέρι του, με τον Βοσκάκη να θεωρεί πως είναι ακούσιο.

Φάσεις και γκολ

20’ σέντρα-σουτ του Ντιμιτρόφ, θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Ε. Βάμβουκας.

23’ ο Π. Κλειδής ανατρέπεται από τον Γιαπιτζάκη, αλλά ο κ. Βοσκάκης υποδεικνύει θέατρο του ποδοσφαιριστή μας!

37’ ο Ζερβός μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή θα σουτάρει άουτ.

40’ καλό σουτ του Θ. Γασπαράκη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.

46’ σέντρα του Θ. Γασπαράκη, η μπάλα θα καταλήξει στον Κουνδουράκη, το σουτ του οποίου θα μπλοκάρει ο Βάμβουκας.

53΄κόρνερ του Γασπαράξη, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα των Λιβαδίων, το σουτ του Τσούνι θα κοντράρει στα σώματα και θα απομακρυνθεί.

60’ σύγχυση στην περιοχής της ομάδας μας, το σουτ του Ντάτσικα από κοντά θα διώξει εντυπωσιακά ο Δανδάλης.

75’ νέα σύγχυση στην άμυνα μας, με τον Ηλία Χνάρη με όμορφο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

77’ ο Μουσκάι χρησιμοποιεί και το χέρι για να απομακρύνει την μπάλα, αλλά ο κ. Βοσκάκης το θεωρεί ακούσιο και διατάζει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

82’ σέντρα-σουτ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα θα σταματήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
84’ εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καργάκη και νέο δοκάρι για την ομάδα μας (δεξί αυτή την φορά).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Κοκκινάκης, Γρύλλης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 75’ Η. Χνάρης (Λιβάδια).

ΔΟΚΑΡΙΑ: 82’ Ντιμιτρόφ, 84’ Καργάκης.

ΛΙΒΑΔΙΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Ε. Βάμβουκας, Μουσκάι, Β. Ζερβός (90’+ Γ. Μαρής), Α. Χρυσός, Γιαπιτζάκης, Β. Παπαδάκης, Καζαμίας (58’ Καστελιανός), Κωστάκης, Ντάτσικας (84’ Κούτσμερουκ), Η. Χνάρης, Εμ. Κουγιουμουτζής.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Γ. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης (75’ Βερνάδος), Π. Κλειδής (60’ Τριχάκης), Καργάκης, Τσούνι (62’ Καραγιώργης), Θ. Γασπαράκης, Τσαγκαράκης.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στην δράση με νίκη θέλει η ομάδα μας σήμερα στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΚαλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, τους Γιώργο Κοκολάκη, Άλεξ Τσοτσόρια