Μέτρια εμφάνιση και βαριά ήττα για την ομάδα μας

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, θα γνωρίσει την ήττα η ομάδα μας με 4-0 από τον Ποσειδώνα στο Γεράνι, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα του Γερανίου ήταν η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες, αλλά και το τσουχτερό κρύο και ο δυνατός άνεμος που έπνεε. Η ομάδα μας που είχε υπέρ της τον άνεμο στο α’ ημίχρονο, το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο, έχοντας άκαρπη εδαφική υπεροχή. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν μέσα σε ένα δίλεπτο στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις και στο 61’ είχαν καταφέρει να πάρουν προβάδισμα με 2-0. Ένα ακόμη κακό δίλεπτο της ομάδας μας στο φινάλε του ματς (81’-83’) έφερε δύο ακόμη γκολ και την βαριά ήττα.

Φάσεις και γκολ

27’ σουτ του Καργάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει άουτ.

53’ καλή εκτέλεση φάουλ του Φραντζεσκάκη, ο Δανδάλης θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

58’ ο Φραντζεσκάκης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, θα στείλει την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα του Δανδάλη για το 1-0.

60’ όμορφη ενέργεια και σουτ του Καραγιώργη, θα μπλοκάρει ο Δημητριάδης.

61’ κόρνερ του Σκλομπονάκη, ο Χασιώτης αφύλακτος στην καρδιά της άμυνας της ομάδας μας με κεφαλιά θα πετύχει το 2-0.

81’ ο Ρεζούλι θα βγάλει κάθετη πάσα στον Αποστολάκη, η άμυνα μας θα αδρανήσει και ο τελευταίος με προβολής, θα «γράψει» το 3-0.

83’ όμορφο γύρισμα του Σαριδάκη, ο Καραδάκης με σουτ στην κίνηση θα πετύχει το 4-0.

86’ μπαλιά του Καργάκη, ο Λεονάρντο μέσα από την περιοχή θα πιάσει χλιαρό σουτ, το οποίο θα κοντράρει στους αμυντικούς.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Κοκολάκης, Κοκκινάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 59’ Φραντζεσκάκης, 61’ Χασιώτης, 81’ Αποστολάκης, 83’ Καραδάκης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Νίκος Καραδάκης): Δημητριάδης, Κλαψινός, Σκλομπονάκης, Πισσαδάκης, Χασιώτης, Μασαούτης (84’ Σκουτέλης), Σαριδάκης, Φραντζεσκάκης (72’ Ρεζούλι), Ι.Σ. Σηφακάκης, Καραδάκης, Αποστολάκης (82’ Γεωργιουδάκης).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Θ. Γασπαράκης (69’ Λεονάρντο), Τσοτσόρια (63’ Τσούνι), Καργάκης, Καραγιώργης (75’ Βερνάδος), Τσαγκαράκης.

Προηγούμενο άρθροΠίστη για θετικό αποτέλεσμα σήμερα στο Γεράνι
Επόμενο άρθροΛαμπρή η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας μας