Λύγισε από τα 11 βήματα η ομάδα μας στο Πέραμα (0-1)

Από την άσπρη βούλα του πέναλτι προήλθε το μοναδικό γκολ, με το οποίο η ΑΕ Μυλοποτάμου κέρδισε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου, κερδίζοντας με 1-0 την ομάδα μας.

Παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα μας, είχε καλή σε γενικές γραμμές παρουσία στο γήπεδο Περάματος, βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΜ, η οποία πάντως συνέχισε με νίκες στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο 9χ9 και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας.

AE_Mylopotamou-OF_Armenon_parataxi_OF_Armenon AE_Mylopotamou-OF_Armenon_pagkos_OFA AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Xnaris_Siore AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Marinakis_Spyros_2 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kournianos_Giannis_4 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Koundourakis_Mertiri AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_6 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_eisodos_omadon AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Drosakis_Kargakis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_6 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_7 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kournianos_Giannis_3 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Trixakis_Giorgos_Mataragkasi_David AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_5

Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά ο Ντίνος Δανδάλης ήταν σε εξαιρετική ημέρα, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν. Στην επανάληψη, αν και η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι, ο τελικός νικητής κρίθηκε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δελήμπαση στο 60’, το οποίο κέρδισε ο Μερτίρι από τον Κουνδουράκη. Στην συνέχεια η ομάδα μας, ανέβασε την απόδοση της, βγήκε με αξιώσεις στη επίθεση, αλλά μην κατορθώνοντας να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης.

AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Leonarnto_Kournianos AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Leonarnto AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Mourtzanos_Filippos_2 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_2 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Marinakis_Spyros AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kournianos_Giannis_2 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_3 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_5 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kournianos_Giannis AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_2 AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_4AE_Mylopotamou-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis_3

Στα αξιοσημείωτα το ντεμπούτο που έκανε με την φανέλα της ομάδας μας, ο 15χρόνος Λεονάρντο Νίκολι, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης. Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναδεικνύεται από την Ακαδημία της ομάδας μας και βρίσκει θέση στο ανδρικό τμήμα.  Ούτως ή άλλως από τους βασικότερους στόχους της ομάδας μας εδώ και χρόνια, αλλά και φέτος, είναι η ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν γαλουχηθεί από την Ακαδημία μας.

Φάσεις και γκολ

12’ καλό σουτ έξω από την περιοχή του Δροσάκη, η μπάλα θα βρει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και θα καταλήξει άουτ.

21’ καλό σουτ του Δελήμπαση θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δανδάλης.

27’ όμορφος συνδυασμός της ομάδας μας, με τελικό αποδέκτη τον Χνάρη, το σουτ του οποίου θα φύγει ελάχιστα άουτ.

30’ κόρνερ του Δελήμπαση, ο Ψυχουντάκης στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ, αλλά με εκπληκτική επέμβαση ο Δανδάλης και με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

38’ νέα καλή επέμβαση του Δανδάλη, ο οποίος θα «πει» όχι σε τετ α τετ με τον Μπαξεβάνη, διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.

43’ ο Μπαξεβάνης «κόβει» την μπάλα στον Μαγάκη, αλλά αυτός μόνος του πλασάρει άουτ.

57’ ο Χνάρης με μακρινή εκτέλεση φάουλ προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Νικηφόρο, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60’ ο Μερτίρι ανατρέπεται από τον Κουνδουράκη εντός περιοχής και ο κ. Ρ. Σταυρουλάκης δίνει πέναλτι υπέρ της ΑΕΜ, με το οποίο ο Δελήμπασης ανοίγει το σκορ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 60’ πεν. Δελήμπασης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 12’ Δροσάκης, 30’ Ψυχουντάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Βυζιργιανάκης, Αλεξάκης.

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Ηλίας Μπουλιός): Νικηφόρος, Μοσχονάς, Σιόρε, Γεωργόπουλος, Ψυχουντάκης, Δροσάκης, Μερτίρι, Δελήμπασης, Μαγάκης (64’ Σπανουδάκης), Μπαξεβάνης (75’ Σκουλούδης), Ντ. Ματαραγκάσι (58’ Κουγιουμουτζής).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Α. Βογιατζάκης, Π. Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Κουνδουράκης, Τριχάκης (52’ Πετρογιαννάκης), Χνάρης, Καργάκης, Κουρνιανός (76’ Λεονάρντο), Καραγιώργης, Μαρινάκης (64’ Γ. Βογιατζάκης).

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο στο ντέρμπι με την ΑΕΜ η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΔύο νίκες για Νέους και Προπαίδες της ομάδας μας