«Κόλλησε» στο 0-0 η ομάδα μας με Φλόγα Ρουστίκων

Στο 0-0 «κόλλησε» η ομάδα μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της με την Φλόγα Ρουστίκων το βράδυ της Κυριακής.Η ομάδα μας αν και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία, αναδείχθηκε ισόπαλη με την αξιόμαχη ομάδα της Φλόγας Ρουστίκων, κατακτώντας τον πρώτο βαθμό της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας είχε καλό σουτ με τον Θοδωρή Γασπαράκη που έφυγε ελάχιστα άουτ στο 31’, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φραγκιαδάκης έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Παπαδογιαννάκη. Η Φλόγα Ρουστίκων απείλησε στο 37’ αλλά το σουτ του Καλλέργη έφυγε άουτ. Στην επανάληψη, η ομάδα μας ήταν ακόμη πιο πιεστική, με τον Ξυνομηλάκη στο 59’ να σώζει τελευταία στιγμή την επικίνδυνη σέντρα του Γασπαράκη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Φραγκιαδάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Αντρεΐνι. Στο επόμενο λεπτό οι αμυντικοί της Φλόγας έδιωξαν πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Κουνδουράκη. Στο 84’ ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Κωνσταντίνος Κλειδής στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με την ομάδα μας να μένει με δέκα παίκτες, αφού είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές. Στο 91’ η εκτέλεση φάουλ του Γουλόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 92’ η πάσα του ίδιου δεν έφτασε στον Αντρεΐνι που ήταν αμαρκάριστος και έτοιμος να πλασάρει για να σκοράρει.
Για την 4η αγωνιστική η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 16.00 το απόγευμα, τον ΠΑΟ Αλφάς στο γήπεδο Ατσιποπούλου.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Κονδύλης, Κουνδουράκης (77’ Α. Βογιατζάκης), Κρασονικολάκης, Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης (68’ Γουλόπουλος), Λορεντσόνι (68’ Κ. Κλείδης), Παπαδογιαννάκης, Καραβιώτης, Αντρεΐνι, Καρράς.

Προηγούμενο άρθροΓια την πρώτη νίκη… στο βραδινό ματς (19.00) η ομάδα μας!
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα εντός με Λιβάδια για την ομάδα Νέων