«Κόλλησε» στο «Χ» η ομάδα μας με πολλά παράπονα για την διαιτησία

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας με τον Τάλως Μελιδονίου σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Ήταν ένα αρκετά καλό και δυνατό παιχνίδι, αν και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές. Η ομάδα μας είχε την εδαφική υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας δικαίως παράπονα για την διαιτησία του κ. Δασκαλομαρκάκη, ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι εις βάρος του Λεονάρντο στο 35’, χαρίζοντας αρκετές κίτρινες κάρτες στους φιλοξενούμενους. Αποκορύφωμα ήταν η μη αποβολή του Κουτάντου στο 34’ σε μαρκάρισμα πάνω στον Ηλία Χνάρη.

OF_Armenon-Talos_Melidoniou_OFA_sigi OF_Armenon-Talos_Melidoniou_OFA_pagkos OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Vogiatzakis_Giorgos_4 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_OFA_Tsotsoria_Alex_2 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Kleidis_Dimitris OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Dandalis_Ntinos OF_Armenon-Talos_Melidoniou_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Vogiatzakis_Giorgos_3 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_OFA_Tsotsoria_Alex OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_2 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Vogiatzakis_Giorgos_2 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_1_leptou_sigi OF_Armenon-Talos_Melidoniou_1 OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Vogiatzakis_Giorgos OF_Armenon-Talos_Melidoniou_Kleidis_Dimitris_Kournianos_Giannis OF_Armenon-Talos_Melidoniou_OFA_endekada

Ο Τάλως Μελιδονίου, κόντρα στην ροή του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ στο 39’, με την ομάδα μας να καταφέρνει στο ξεκίνημα της επανάληψης να ισοφαρίζει με τον Λεονάρντο. Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους του ΣΔΠΡ Ιωάννη Τσομπανάκη, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Φάσεις και γκολ

4’ στο οριζόντιο δοκάρι θα σταματήσει η κεφαλιά του Λαγουδάκη.

28’ καλή εκτέλεση φάουλ του Τσοτσόρια, η μπάλα θα περάσει από όλους και θα καταλήξει άουτ.

35’ καθαρό σπρώξιμο του Βασσάκη στον Λεονάρντο, ο κ. Δασκαλομαρκάκης θα πει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

39’ ατομική ενέργεια του Χαριτάκη, αδρανεί η άμυνα της ομάδας μας και ο Κουτάντος με κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ, 0-1.

52’ ο Λεονάρντο θα κερδίσει την μπάλα και με όμορφο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

84’ κόρνερ του Χνάρη, η κεφαλιά του Π. Κλειδή θα φύγει άουτ.

85’ σουτ του Κουνδουράκη, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

91’ καλό σουτ του Βερνάδου, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Σαββουιδάκης, Μαϊνωλάς.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 52’ Λεονάρντο – 39’ Κουτάντος.

ΔΟΚΑΡΙ: 4’ Λαγουδάκης (Τάλως Μελιδονίου).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Γ. Βογιατζάκης (82’ Καραγιώργης), Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Κουνδουράκης, Π. Κλειδής, Χνάρης, Τσοτσόρια (62’ Καργάκης), Λεονάρντο, Θ. Γασπαράκης (76’ Βερνάδος), Τσαγκαράκης.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Μιχάλης Στεφανάκης): Αναγνωστάκης, Βασσάκης, Καλυβιανάκης (60’ Μακρυδάκης), Λαγουδάκης, Β. Κατσαμάς, Ν. Στεφανάκης (14’ λ.τ. Βαρδιάμπασης), Κρανιωτάκης, Χαριτάκης, Κουτάντος, Κουρνιανός (83’ Κοσκινάς), Γ.Σ. Σταρράς.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΕυρεία νίκη για τους Παίδες μας