«Καταιγίδα» η ομάδα μας, 8-0 τον Φοίνικα

Εναρμονισμένη πλήρως… με τις καιρικές συνθήκες η ομάδα μας ήταν πραγματική «καταιγίδα» σήμερα, συντρίβοντας με 8-0 τον Φοίνικα στο γήπεδο των Αρμένων, σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.Έχοντας για πρωταγωνιστές τους Πρίγκηπα Λορεντσόνι και Θοδωρή Γασπαράκη που πέτυχαν από 3 και 2 γκολ αντίστοιχα, ήρθε η πρώτη νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Κονδύλης, Αντρεΐνι και Κουνδουράκης. Η ομάδα μας ήταν κυρίαρχη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με τους παίκτες μας να … χορεύουν στην βροχή και τον πορτιέρο Κοκολάκη, να είναι ο καλύτερος παίκτης του αντιπάλου, αποσοβώντας ακόμη περισσότερα τέρματα. Μόλις στο 1ο λεπτό το σουτ του Αντρεΐνι έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 15’ την κεφαλιά του Λορεντσόνι μπλόκαρε ο Κοκολάκης. Το σκορ άνοιξε στο 17’ με προβολή του Γασπαράκη, μετά από σέντρα του νεαρού Καρρά. Στο 27’ο Κλάδος έσωσε πάνω στην γραμμή το σουτ του Αντρεΐνι, ενώ στο 31’ ο κ. Καλυβιανάκης, δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας σε καθαρή ανατροπή του Παπαδογιαννάκη από τον Κοκολάκη. Στο επόμενο λεπτό, ο Κοκολάκης «είπε» όχι στο γυριστό σουτ του Γ. Βογιατζάκη, αλλά στο 33’ από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδογιαννάκη, ο Λορεντσόνι με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 38’ ο Κονδύλης με προβολή πέτυχε το 3-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αντρεΐνι, ενώ στο 42’ ο Κοκολάκης έδιωξε τον «κεραυνό» του Λορεντσόνι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι του.
OF_Armenon-Foinikas_Papadogiannakis_Sifis_2 OF_Armenon-Foinikas_Mastrogiannakis_3 OF_Armenon-Foinikas_Lorenzoni_PrigkipasOF_Armenon-Foinikas_Karras_Dimitris_2
Νέα μεγάλη επέμβαση του Κοκολάκη στο 1ο λεπτό της επανάληψης σε σουτ του Λορεντσόνι, μετά από σέντρα του Γασπαράκη, αλλά στο 63’ ο Αντρεΐνι με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 4-0. Στο 65’ ο Λορεντσόνι με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 5-0, μετά από σέντρα του Κονδύλη, με τον Κοκολάκη στο 79’ να νικά σε νέο τετ α τετ τον Γασπαράκη. Στο 83’ ο Λορεντσόνι με προβολή πέτυχε το 6-0 μετά από προσπάθεια του Γουλόπουλου. Στο 87’ χρίστηκε σκόρερ ο κεντρικός αμυντικός μας, Κουνδουράκης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κονδύλη, ενώ το τελικό 8-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Θοδωρής Γασπαράκης.
ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Κουνδουράκης, Θ. Γασπαράκης, Γ. Βογιατζάκης, Μουρτζανός (65’ Βαβουράκης), Παπαδογιαννάκης, Λορεντσόνι, Αντρεΐνι (72’ Γουλόπουλος), Καρράς (74’ Παπαδάκης), Α. Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη σήμερα (16.00) η ομάδα μας με Φοίνικα
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (11.00) οι Νέοι της ομάδας μας με Φοίνικα στο Σπήλι