Καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τους Πετρογιαννάκη, Δανδάλη

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γιώργου Πετρογιαννάκη και Κωνσταντίνου Δανδάλη, οι οποίοι θα φορούν την φανέλα της ομάδας μας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Γιώργος Πετρογιαννάκης είναι 32χρόνος αμυντικός, ενώ ο Κωνσταντίνος Δανδάλης είναι τερματοφύλακας, 20 ετών. Ο ΟΦ Αρμένων τους καλωσορίζει και τους δύο, στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Το βιογραφικό του Γιώργου Πετρογιαννάκη

OF_Armenon_metagrafi_Petrogiannakis_Giorgos_Mpikakis_Stelios

Ημερομηνία Γέννησης: 10/03/1984

Θέση: Κεντρικός Αμυντικός-Αμυντικός Μέσος

1996-03 Ποσειδώνας Γερανίου (Δ’ Εθνική και Α’ ΕΠΣΡ)

2003-04 Αστέρας Ρεθύμνου (Δ’ Εθνική)

2004-08 Ποσειδώνας Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ)

2008-13 Σπήλι (Α’ ΕΠΣΡ)

2013-14 Ποσειδώνας Γερανίου (Α’ ΕΠΣΡ)

2014-16 Σπήλι (Α’ ΕΠΣΡ)

(Στην φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδας μας Γιώργος Πετρογιαννάκης με τον πρόεδρο του ΟΦ Αρμένων κ. Στέλιο Μπικάκη)

Το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Δανδάλη

OF_Armenon_simfonia_Dandolos_Kostas_Theodorakis_Kostas

Ημερομηνία Γέννησης: 05/01/1998

Θέση: Τερματοφύλακας

2008-13 Εργοτέλης (Ακαδημία)

2013-14 ΠΑΕ Εργοτέλης (Κ17)

2014-15 ΠΑΕ ΟΦΗ (Κ17)

2015-16 Λίντο (Α2 ΕΠΣΗ)

(Στην φωτογραφία το νέο απόκτημα της ομάδας μας Κωνσταντίνος Δανδάλης με τον Γενικό Αρχηγό του ΟΦ Αρμένων κ. Κώστα Θεοδωράκη)

 

Μετά από την σύναψη της συνεργασίας μας οι δυο ποδοσφαιριστές μίλησαν στο ofarmenon.gr, τονίζοντας:

Γιώργος Πετρογιαννάκης

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή του ΟΦ Αρμένων για την αναγνώριση που δείχνουν στο πρόσωπο μου ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο, να με εμπιστευτούν και να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους. Να πάρει την καλύτερη θέση στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και να βοηθήσει όλους τους πιτσιρικάδες ώστε να ξεκινήσουν την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία σε μια ομάδα με καλό κλίμα και ιδανικές συνθήκες για την ανάδειξη του ταλέντου τους. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά στο γήπεδο να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Κωνσταντίνος Δανδάλης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΦ Αρμένων. Ήρθα σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλό κλίμα, αλλά και πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως η ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει μία όσο τον δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα Ρεθύμνου. Είναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο που έχει στο δυναμικό της πολλά μικρά παιδιά που έχουν αναδειχθεί από την Ακαδημία της. Προσωπικός μου στόχος να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου και μελλοντικά κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Super League».

Προηγούμενο άρθροΗ οικογένεια του ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει τους Τζαγκαράκη, Κοσμίδη
Επόμενο άρθροΓια καλή αρχή η ομάδα μας σήμερα στο Γεράνι με Ποσειδώνα για το Κύπελλο