Καλή επιτυχία κόουτς!!!

Ανάμεσα στους 44 υποψηφίους για την απόκτηση του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa Α’, που ξεκίνησε την Τρίτη στο Ρέθυμνο, είναι ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός.

Η Α’ φάση της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου Uefa Α’, που διοργανώνει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣΡ, ξεκινάει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου. Οι ώρες εκπαίδευσης των υποψηφίων σε καθημερινή βάση από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ως και την Παρασκευή 27 του μήνα, θα είναι από τις 08.30 το πρωί ως τις 13.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρας). Αντιστοίχως από τις 16.00 το απόγευμα ως και τις 20.30 το βράδυ η εκπαίδευση θα πραγματοποιείται σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αχίλλειον Παλλάς. Οι διεργασίες της Α’ φάσης της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου Uefa Α’ θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι με τις γραπτές εξετάσεις που θα δώσουν οι υποψήφιοι.

Οι εκπαιδευτές της Α’ φάσης της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου Uefa Α’ είναι οι Αριστοτέλης Μπατάκης (Υπεύθυνος σχολών ΕΠΟ), Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Ξανθή Κωνσταντινίδου και Ευστράτιος Βουτσακέλης.

Η σκέψη όλων μας και η θετική ενέργεια, θα είναι μαζί σου, κόουτς. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας του ΟΦ Αρμένων, εύχονται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον προπονητή μας Φίλιππο Μουρτζανό και να επιστρέψει σοφότερος στις υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας (σε συνεργασία φυσικά με τον Φίλιππο Μουρτζανό), το διάστημα που θα απουσιάζει ο προπονητής μας, θα αναλάβει ο ποδοσφαιριστής (διπλωματούχος προπονητής επίσης), Γιώργος Πετρογιαννάκης.

Προηγούμενο άρθροΉττα για την ομάδα μας από τον Ρεθυμνιακό
Επόμενο άρθροΝίκες για τους Νέους και τους Προπαίδες μας