Καλή εμφάνιση και νίκη 3-0 για την ομάδα μας

Πραγματοποιώντας μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μας επιβλήθηκε με 3-0 των Λιβαδίων, κάνοντας το 2χ2 και συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στην Α’ ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας επιβραβεύτηκε με το «καλημέρα» για το δυνατό της ξεκίνημα και μόλις στο 2’ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Καραγιώργη, για να πετύχει στην συνέχεια δύο ακόμη γκολ ο Καργάκης, φτάνοντας συνολικά τα 5 και να βρίσκεται μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Το παιχνίδι αποτέλεσε ένα μονόλογο για την ομάδα μας, που είχε τον απόλυτο έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του και θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόταν με 10 ποδοσφαιριστές από το 61ο λεπτό, όταν σωστά αποβλήθηκε ο Α. Χρυσός με 2η κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.

OF_Armenon-Livadia_Trixakis_Giorgos OF_Armenon-Livadia_OF_Armenon_panhgyria_2 OF_Armenon-Livadia_OF_Armenon_omadiki OF_Armenon-Livadia_OF_Armenon_pagkos OF_Armenon-Livadia_Koundourakis_Giorgos OF_Armenon-Livadia_Kargakis_Mixalis_3 OF_Armenon-Livadia_Kargakis_Mixalis_2 OF_Armenon-Livadia_Kargakis_Mixalis_4 OF_Armenon-Livadia_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Livadia_Kargakis_Mixalis_6

Φάσεις και γκολ

2’ σέντρα του Ντιμιτροφ, ο Καραγιώργης με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κλάδου, ανοίγοντας το σκορ, 1-0.

7’ καλό σουτ του Καργάκη, η μπάλα θα φύγει ελάχιστα άουτ.
17’ ο Τζαγκαράκης εκτελεί απευθείας φάουλ, με τον Κλάδο με υπερένταση να διώχνει.

35’ σέντρα σουτ του Ρασούλη, η μπάλα θα βρει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και θα φύγει άουτ.

36’ καλό σουτ του Τριχάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

53’ σέντρα Καργάκη, η μπάλα φτάνει στον Κουρνιανό, που θα σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

61’ αποβάλλεται σωστά με 2η κίτρινη κάρτα ο Α. Χρυσός και τα Λιβάδια μένουν με 10 παίκτες.

66’ σέντρα του Τζαγκαράκη, ο Καργάκης με κεφαλιά θα πετύχει το 2-0.

70’ σέντρα του Καργάκη, η κεφαλιά του Τζαγκαράκη θα φύγει λίγο άουτ.

74’ ο Καργάκης με σουτ έξω από την περιοχή, θα προλάβει την έξοδο του Κλάδου, «γράφοντας» το 3-0.

80’ σέντρα του Μαρινάκη, μονοκόμματο σουτ του Κουνδουράκη, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κλάδος.

81’ ο Π. Κλειδής θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά το σουτ του θα διώξει με τα πόδια ο Κλάδος και στην επαναφορά, η κεφαλιά του ίδιου θα φύγει λίγο άουτ.

88’ σέντρα του Γασπαράκη, το σουτ του Μαρινάκη θα φύγει λίγο άουτ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φιλίππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Κουνδουράκης, Ντιμιτρόφ, Τριχάκης, Χνάρης, Καργάκης, Καραγιώργης (73’ Βαβουράκης), Κουρνιανός (61’ Θ. Γασπαράκης), Τζαγκαράκης (79’ Μαρινάκης).

ΛΙΒΑΔΙΑ (Νίκος Μαθιουδάκης): Κλάδος, Γιαπιτζάκης, Α. Χρυσός, Ζερβός, Καστελλιανός, Β. Παπαδάκης (81’ Σωπασής), Χνάρης, Κωστάκης (69’ Μούσκαϊ), Ρασούλης, Κουγιουμουτζής, Α. Παπαδάκης (46’ Κούτσμερουκ).

Προηγούμενο άρθροΠίστη για το 2χ2 η ομάδα μας, σήμερα (16.30) με Λιβάδια
Επόμενο άρθροΙκανοποίηση για το καλό ξεκίνημα στην ομάδα μας