Καλή εμφάνιση, αλλά ήττα για την ομάδα μας…

Δεν αρκούσε η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας στο Σπήλι για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 3-1 από την τοπική ομάδα σήμερα σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας είχε πολύ καλή παρουσία, αλλά και μεγάλη αστοχία στην τελική προσπάθεια, μην μπορώντας να επιστρέψει στην βάση της, με βαθμό ή βαθμούς. Στα θετικά για ένα ακόμη παιχνίδι η παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Καραγιώργη, Πέτρου Κλειδή και Στέλιου Βαβουράκη που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το παιχνίδι.

Spili-OF_Armenon_Krasonikolakis_Stelios_2 Spili-OF_Armenon_Koundourakis_Giorgos Spili-OF_Armenon_Kledis_Petros_2 Spili-OF_Armenon_Karagiorgis_Xristoforakis Spili-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris Spili-OF_Armenon_arxigoi_diaitites
Η ομάδα μας ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του Σπηλίου, απειλώντας πρώτη στο 11’, μετά από το «1-2» Θ. Γασπαράκη-Π. Κλειδή, με το σουτ του πρώτου να φεύγει λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί και στην πρώτη καλή επίσκεψη τους στα καρέ της ομάδας μας άνοιξαν το σκορ. Στο 15’ κέρδισαν ένα αυστηρό φάουλ, ο Αργυρός εκτέλεσε και ο Σαρρής με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 22’, αλλά η εκτέλεση φάουλ του Κουνδουράκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρινάκη και στη συνέχεια χτύπησε εκτός γραμμής όπως έδειξε ο β’ βοηθός κ. Κοκκινάκης. Στη συνέχεια ήταν παιχνίδι κέντρου με τους γηπεδούχους να έχουν με την σειρά τους δύο δοκάρια με τους Καλιγιάννη (30’) και Κ.Β. Βαβουράκη (42’).

Spili-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis Spili-OF_Armenon_2 Spili-OF_Armenon_1 Spili-OF_Armenon_Krasonikolakis_Stelios Spili-OF_Armenon_Kledis_Petros_2 Spili-OF_Armenon_Vogiatzakis_Antonis Spili-OF_Armenon_Vavourakides Spili-OF_Armenon_Papadakis_Mpampis_Mourtzanos_Filippos Spili-OF_Armenon_OFA_omadiki Spili-OF_Armenon_Kondylis_Savvas_2
Στην επανάληψη, η ομάδα μας πίεσε για την ισοφάριση και με την είσοδο του Καργάκη, ο οποίος στο 65’ σούταρε ελάχιστα άουτ, μετά από την μπαλιά του Κλειδή. Στο 75’ ο Μαρινάκης κάνει μεγάλη απόκρουση με το δεξί του πόδι σε σουτ του Καργάκη και στην αντεπίθεση το Σπήλι κατάφερε να πετύχει το 2-0, όταν βγήκε τετ α τετ με τον Παλιεράκη, ο Χριστουλάκης. Νέα μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 80’ όταν ο Τσακάλι βρέθηκε τετ α τετ από πλάγια θέση, αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ στο 81’ το σουτ του Κουνδουράκη από τα όρια της περιοχής κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Μαρινάκη. Όπως συνέβαινε μετά από κάθε μεγάλη ευκαιρία της ομάδας μας στην επόμενη φάση, ο αντίπαλος πετύχαινε γκολ, έτσι και στο 82’ ο Μουρατίδης με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Αργυρό, ο οποίος με σουτ «έγραψε» το 3-0. Στο 85’ ο Καργάκης με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Τσακάλι, ο οποίος αυτή την φορά ευστόχησε, μείωνσε σε 3-1 για την ομάδα μας. Νέα τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας στο 88’ όταν μετά από κάθετη πάσα του Καργάκη, ο Τσακάλι βρέθηκε απέναντι στον Μαρινάκη, ο οποίος έσωσε εντυπωσιακά το σουτ του και στην εξέλιξη της φάσης και πάλι ο πορτιέρο του Σπηλίου είπε όχι με το πόδι σε κοντινό σουτ του Καργάκη, που κέρδισε το ριμπάουντ. Στο 90’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κ.Β. Βαβουράκης του Σπηλίου, για διαμαρτυρία, ενώ στο 91’ μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας έχασε ο Στέλιος Βαβουράκης, με το σουτ του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Παλιεράκης, Α. Βογιατζάκης, Καραβιώτης, Δραμιτινός, Κονδύλης, Κουνδουράκης (84’ Βαβουράκης), Κρασονικολάκης, Π. Κλειδής (77’ Χατζησπύρος), Θ. Γασπαράκης, Καραγιώργης (57’ Καργάκης), Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα μας στο Σπήλι
Επόμενο άρθροΣτις 13.00 την Κυριακή με Ποσειδώνα