Καλή εικόνα και «Χ» στο πρώτο φιλικό για την ομάδα μας

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό της ομάδας μας για την φετινή χρονιά με αντίπαλο την Ε.Α.Π. που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο των Αρμένων.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και για τους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα μετά το πέρας των δύο πρώτων εβδομάδων προετοιμασίας. Για την εποχή που βρισκόμαστε η ομάδα μας έδειξε καλή αγωνιστική παρουσία, ενώ αποτυπώθηκε στο γρασίδι μέρος της φιλοσοφίας της, που δεν είναι άλλη από το να παίζει καλό και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Υπήρξαν στιγμές που βγήκαν αυτοματισμοί και καλές συνεργασίας στον αγωνιστικό χώρο και σίγουρα ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να μπορέσει η ομάδα μας να αποκτήσει την απαιτούμενη χημεία και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

OF_Armenon-EAP_OF_Armenon_omadiki OF_Armenon-EAP_Mpikakis_Stelios_Marinakis_Giannis OF_Armenon-EAP_Ouranos_Giannis_3 OF_Armenon-EAP_Vavourakis_Stelios OF_Armenon-EAP_OF_Armenon_pagkos OF_Armenon-EAP_Mourtzanos_Filippos OF_Armenon-EAP_Kargakis_Mixalis_2 OF_Armenon-EAP_Ouranos_Giannis_2

Η Ε.Α.Π. προηγήθηκε στο 36’ με γκολ του Τριβιζάκη στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης, για να ισοφαρίσει η ομάδα μας στο 64’ με σκόρερ τον Μιχάλη Καργάκη. Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας, την Τετάρτη 17 Αυγούστου στις 18.00 το απόγευμα στο Μελιδόνι με τον τοπικό Τάλω. Αύριο Σάββατο υπάρχει κανονικά προπόνηση το απόγευμα, ενώ έχει δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας την Κυριακή και την Δευτέρα, επιστρέφοντας στις προπονήσεις την Τρίτη 16 Αυγούστου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κ. Καλυβιανάκης, Σαρής, Μαϊνωλάς.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Ε. Κολυβάκης (46’ Δανδάλης), Πετρογιαννάκης (80’ Δ. Κλειδής), Κουνδουράκης (79’ Θεοδωράκης), Καρράς (31’ Κοσμίδης, 74’ Παπαδογιάννης), Ουρανός (46’ Δραμιτινός, 76’ Ν. Κολυβάκης), Τριχάκης (46’ Χνάρης), Βαβουράκης (46’ Κ. Κλειδής), Καργάκης (73’ Μάντσε), Θ. Γασπαράκης (46’ Μαρινάκης, 85’ Πολιτάκης), Καραγιώργης (46’ Α. Βογιατζάκης), Κουρνιανός (46’ Τζαγκαράκης).

Ε.Α.Π. (Λευτέρης Κορνάρος): Βενιεράκης (35’ Ροδουσάκης, 72’ Κανακάκης), Πολύχρονος, Φαμπιάν, Δ. Κωστόπουλος, Νικηφόρος, Ιμπραχήμ, Καλυβιαννάκης, Καλογεράκης, Τριβιζάκης, Γαραντωνάκης, Φιλάι.

Στο Β’ Ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι: Ψυχαράκης, Θ. Κώτσιος, Β. Κώτσιος, Α. Κωστόπουλος, Ποθουλάκης, Λαδιανός, Γκαγκάς, Σαμιώτης.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα (18.45) το πρώτο φιλικό για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΑναβλήθηκε το φιλικό της ομάδα μας στο Μελιδόνι