Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας από την Κάλυβο

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ομάδα μας και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0 από την καλύτερη και πιο ψυχωμένη Κάλυβο, στο γήπεδο Αρμένων, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Χαμένο πέναλτι για την ομάδα μας στο 77’, τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παλιεράκη στο 90’.

Αν και η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ασκώντας πίεση στον αντίπαλο στο πρώτο δεκάλεπτο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 4’ το πολύ καλό σουτ του Κονδύλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κισσανδράκη, ενώ στο 10’ ο νεαρός πορτιέρο της Καλύβου έδιωξε εντυπωσιακά το γυριστό σουτ του Καραβιώτη. Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με σουτ του Βασσάκη έξω από την περιοχή, καταφέρνοντας όμως να ανοίξουν το σκορ στο 37’ όταν μετά από αμυντική αδράνεια της ομάδας μας, ο Βασίλης Κατσαμάς βρέθηκε μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή και με όμορφο πλασέ πέτυχε το 0-1.

OF_Armenon-Kalyvos_Vogiatzakis_Giorgos OF_Armenon-Kalyvos_Mourtzanos_Filippos_3 OF_Armenon-Kalyvos_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Kalyvos_1_sigi
Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο και την εδαφική υπεροχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι με σωστή αμυντική λειτουργία κρατούσαν μακριά από τα καρέ του Κισσανδράκη τους επιθετικούς μας. Στο 67’ ο νεαρός πορτιέρο «είπε» όχι σε σουτ του Καργάκη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το νέο σουτ του Καργάκη μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας χάθηκε στο 77’ όταν ο Θοδωρής Γασπαράκης ανατράπηκε από τον Μπιρίκο με τον κ. Χατζημπεκιάρη να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καργάκης, ο οποίος αν και ξεγέλασε τον αντίπαλο πορτιέρο είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του (άουτ).

OF_Armenon-Kalyvos_Mourtzanos_Filippos_2 OF_Armenon-Kalyvos_Krasonikolakis_Stelios_2 OF_Armenon-Kalyvos_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-Kalyvos_Karaviotis_Giannis_1 OF_Armenon-Kalyvos_Karaviotis_Giannis_Katsamas_Vasilis OF_Armenon-Kalyvos_Krasonikolakis_Stelios_3
Αφού δεν ήρθε η ισοφάριση σε εκείνο το σημείο, στο 83’ ουσιαστικά «τελείωσε» το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να κάνουν μια ιδανική αντεπίθεση, τον Κοτσίφη να σεντράρει και τον Παπαδομανωλάκη με προβολή να διαμορφώνει το τελικό 0-2. Στο 90’ ο Παλιεράκης έδιωξε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, προ του Β. Κατσαμά και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Σπύρος Σπυριδάκης): Παλιεράκης, Κονδύλης, Γ. Βογιατζάκης (46’ Π. Κλειδής), Α. Βογιατζάκης (90’ Μενιουδάκης), Καραβιώτης, Κουνδουράκης, Κρασονικολάκης, Μουρτζανός, Θ. Γασπαράκης (88’ Καραγιώργης), Καργάκης, Τσακάλι.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα (15.30) η ομάδας
Επόμενο άρθροΣήμερα (18.00) οι Νέοι μας στα Μισίρια με τον Άρη