Η τελετή λήξης του τουρνουά του ΟΦ Αρμένων (photos)

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή λήξης στο Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Ποδόσφαιρο και Αλληλεγγύη» που διοργάνωσε η ομάδα μας, το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_18 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Agios_Vasilis_Miki_Donald_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_kosmos_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_kathistoi_2
Η τελετή λήξης έκλεψε την παράσταση και όλοι αποχαιρέτισαν χαρούμενοι την διοργάνωση, με τους ιθύνοντες την ομάδα μας να ανανεώνουν το ραντεβού πολύ σύντομα, για το επόμενο τουρνουά ποδοσφαίρου. Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου γέμισε από τα 200 περίπου παιδιά, τους γονείς και συγγενείς τους, που θαύμασαν τα παιδιά τους.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_AEM OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_Aris OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_Episkopi OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_Olympiakos OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_OF_Armenon OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_Poseidon OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_Rethymniakos OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parelasi_Spili
Οι 14 ομάδες από τους 8 συλλόγους, στις ηλικιακές κατηγορίες 2004-05 και 2006-07, παρέλασαν και παρατάχθηκαν μπροστά από τον χώρο τον απονομών.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_vraveysi_zografias_Raian OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_vraveysi_zografias_Ntousai OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_vraveysi_zografias_Niolakis OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parataxi_6
Στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι 3 καλύτερες ζωγραφιές των παιδιών, που είχαν κάνει όλο το τριήμερο στην αίθουσα απασχόλησης που είχε στηθεί παραπλεύρως του γηπέδου. Από μία μπάλα ποδοσφαίρου, πήραν δώρο οι ποδοσφαιριστές Ράιαν Ράνσοου, Κέβιν Ντουσάι και Απόστολος Νιολάκης.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Enorgani_7 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Enorgani_1 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Enorgani_5 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Enorgani_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Enorgani_6 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Enorgani_4
Βάσει του τελετουργικού ακολούθησε εντυπωσιακή ακροβατική επίδειξη από τα κορίτσια του τμήματος Ενόργανης Γυμναστικής του ΟΚΑ Αρκάδι.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Agios_Vasilis_Miki_Donald_dora_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Agios_Vasilis_Miki_Donald_dora_3 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_14 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_1
Πραγματικός χαμός έγινε αμέσως μετά με τα παιδιά να αποθεώνουν τον Άγιο Βασίλη και τις φιγούρες του Μίκυ και του Ντόναλντ που έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο των Αρμένων. Στη συνέχεια υπήρξαν οι βραβεύσεις με τους διοργανωτές να απονέμουν έπαθλα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά των 14 ομάδων των 8 συλλόγων, που συμμετείχαν στο τουρνουά. Φυσικά ο Άγιος Βασίλης, αλλά και ο Μίκυ με τον Ντόναλντ μοίραζαν δώρα σε όλα τα παιδιά.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_se_Ksepapadaki OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_OFA OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Episkopi_omadiki_Ksepapadakis OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_kosmos
Πέρα από τις βραβεύσεις με Κύπελλα και μετάλλια σε όλα τα παιδιά, τιμητικά απονεμήθηκε μετάλλιο στον Ρεθυμνιώτη ποδοσφαιριστή της Κ17 της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη, ο οποίος βρέθηκε και τις 3 ημέρες και παρακολούθησε τα παιχνίδια του τουρνουά.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_diaititon OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_giatrou
Επίσης, αναμνηστικό μετάλλιο απονεμήθηκε στους 3 διαιτητές του τουρνουά, Μανόλη Μαϊνωλά, Μανόλη Σκεπετζάκη και Κώστα Κουτάντο, αλλά και στο γιατρό Ζαχαρία Αρχοντάκη, ο οποίος κάλυψε τις ανάγκες του τουρνουά όλο το τριήμερο.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_AEM OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_Aris OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_Episkopi OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_Olympiakos OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_OFA OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_Poseidona OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_Rethymniakos OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_Spili
Τις απονομές έκαναν ο Υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου Σταύρος Παλτατζίδης, εκπροσωπώντας την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιώργη Μαρινάκη, αλλά και ο πρόεδρος Επιτροπής Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρεθύμνης Ξενοφών Μαθιουδάκης. Ακόμη ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης, πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΔΠΡ Βασίλης Γαγάνης, αλλά και τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Αντιγόνη Σκουλούδη και Στέλιος Παπαδονικολάκης και φυσικά ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μπικάκης.

OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_geniko OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_13 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_Agios_Vasilis_Miki_Donald OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_1 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_aponomi_3 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_episimoi_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_kathistoi_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_paidia_Neoi OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parataxi_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_kosmos_2 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parataxi_4 OF_Armenon_Protoxroniatiko_Tournoua_giorti_parataxi_1
Το Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου Ακαδημιών «Ποδόσφαιρο και Αλληλεγγύη» διοργανώθηκε από τον ΟΦ Αρμένων και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, του Δήμου Ρεθύμνης και της ΕΠΣ Ρεθύμνης.

Την διοργάνωση του τουρνουά στήριξαν οι επιχειρήσεις του Ρεθύμνου: Περνιεντάκης Δ. ΑΕΒΕ, Sportys, Entasis, Μπικάκης, Protasis, JoGraphics, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η Κρητική Επιθεώρηση, η ΝΕΑ τηλεόραση και το Rethymnosports.gr.

Εκτός από το αγωνιστικό και διασκεδαστικό μέρος, οι διοργανωτές έδωσαν και κοινωνικό χαρακτήρα στο τουρνουά, αφού το τριήμερο διεξαγωγής του, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, για να δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης.

Προηγούμενο άρθροΤο νέο αίμα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου ήταν στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΤο video της ΝΕΑΣ τηλεόρασης για το τουρνουά