Η ομάδα μας συμμετείχε σε εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων συμμετείχε η ομάδα μας το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου. Το Δημοτικό Σχολείο Αρμένων πραγματοποίησε σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσει την Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, που ήταν αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.OF_Armenon_ekdilosi_me_Dimotiko_4 OF_Armenon_ekdilosi_me_Dimotiko_5
Τα 100 παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων με λαμπαδηδρομία από το σχολείο τους έφτασαν στο γήπεδο Αρμένων όπου και συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις. Σε αυτό το πλαίσιο ήταν και η παρουσία της ομάδας μας, όπου έκανε μία επίδειξη ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ομάδας μας Κώστας Ουρανός, η Υπεύθυνη Marketing Λιάνα Γεωργοπούλου, ο Προπονητής Υπεύθυνος της Ακαδημίας μας Παντελής Κατικάς, ο οποίος και μίλησε στα παιδιά για τα θετικά του αθλητισμού, αλλά και τον τρόπο εκγύμνασης στο ποδόσφαιρο. Αμέσως μετά ακολούθησε επίδειξη από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας Παναγιώτη Θεοδωράκη, Αλέξανδρο Βερνάδο και Γιάννη Ουρανό. Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων ενθουσιάστηκαν από το θέαμα που αντίκρισαν, παίρνοντας μια πρώτη γεύση για το ποδόσφαιρο. Μετά από την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, όλα τα παιδιά έγραψαν το όνομα τους πάνω σε ένα πανό όπου είχε τους 5 Ολυμπιακούς κύκλους και θα αναρτηθεί σε εμφανή χώρο στο γήπεδο της ομάδας μας.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένη ήταν και η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αρμένων κα Ελένη Μιχελουδάκη, η οποία μας μίλησε για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, αλλά και για την συνεργασία με την ομάδα μας.
«Η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού αθλητισμού έχει καθιερωθεί για την πρώτη Δευτέρα του μήνα Οκτωβρίου, αλλά λόγω κάποιου προβλήματος, εμείς την γιορτάσαμε σήμερα. Όλη αυτή η εβδομάδα ονομάστηκε «Ιερή Εκεχειρία». Οι μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης ήταν εθελοντές και έδιναν το μήνυμα της ειρήνης σε όλα τα παιδιά του σχολείου και προσπαθούσαν με ειρηνικό τρόπο να επιλύσουν τις διαφορές τους.
Σήμερα έγινε αναβίωση της Ολυμπιάδας. Έγινε λαμπαδηδρομία στο χωριό και συνεχίστηκε στο γήπεδο. Παρουσιάστηκαν σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα, παραλλαγμένα φυσικά για τα παιδιά.
Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε η επαφή με την ομάδα του Ομίλου Φιλάθλων Αρμένων για να συνεργαστούμε, αφού είχαμε την ιδέα να γίνει εδώ. Έτσι βρεθήκαμε σήμερα εδώ με στόχο την ανάδειξη του οράματος των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό το συμβολισμό είχε η κατασκευή του πανό με τους 5 Ολυμπιακούς κύκλους του ΟΦ Αρμένων, με την συμμετοχή των παιδιών. Ευχαριστούμε τον ΟΦ Αρμένων για την συμμετοχή και την συνεργασία. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την όμορφη έκπληξη που τους επιφυλάσσαμε και την επίδειξη που έκαναν τα παιδιά της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων».

Προηγούμενο άρθροΟ Βοσκάκης «σφυρίζει» το παιχνίδι της ομάδας μας με Κάλυβο
Επόμενο άρθροΣήμερα στο Σπήλι οι Νέοι της ομάδας μας με Φοίνικα