Η αποστολή της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο ματς με την Δόξα Πλατανέ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Δόξα Πλατανέ στα Μισίρια για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, η οποία θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, βάζοντας τέλος στις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕ Μυλοποτάμου και ΠΑΟ Αλφάς. Εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι ο τραυματίας Μανόλης Τζαγκαράκης, ο οποίος όλη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο έμπειρος επιθετικός ξεπερνάει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με την Δόξα Πλατανέ είναι και ο νεαρός Γιάννης Ουρανός, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ελέω ενός χτυπήματος στον τετρακέφαλο. Αντιθέτως, επιστρέφει στην αποστολή ο Θοδωρής Γασπαράκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή της 1 αγωνιστικής στο παιχνίδι με την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Μετά από την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Δόξα Πλατανέ στα Μισίρια, η οποία αποτελεί από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Κουρνιανός, Μαρινάκης, Α. Βογιατζάκης, Π. Κλειδής, Τριχάκης, Χνάρης, Ντιμιτρόφ. Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Καργάκης, Τσούνι, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Θ. Γασπαράκης, Λεονάρντο, Δ. Κλειδής.

Προηγούμενο άρθροΔύο νίκες για Νέους και Προπαίδες της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (11.30) οι Παίδες μας εντός με Αστέρα