Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με τον Άρη στα Μισίρια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας την Πέμπτη το απόγευμα, με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη Ρεθύμνου το Σάββατο (17/12), στις 15.00 το απόγευμα στο γήπεδο Μισιρίων.

Το παιχνίδι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου και η ομάδα μας θα αναζητήσει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στον δυνατό Άρη Ρεθύμνου, με σκοπό να παραμείνει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Δύο είναι οι απουσίες που έχει ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός για το αυριανό παιχνίδι. Ο Ηλίας Χνάρης λόγω προσωπικών υποχρεώσεων είναι εκτός πλάνων, ενώ ο Πέτρος Κλειδής είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για ένα ακόμη παιχνίδι. Ο νεαρός αμυντικός μέσος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή για τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο και υπολογίζεται πως από τη νέα εβδομάδα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να είναι πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος, με την έλευση της νέας χρονιάς.

Έτσι, η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στα Μισίρια, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Μενιουδάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Κουνδουράκης, Παπαδάκης, Τριχάκης Λεονάρντο, Πετρογιαννάκης, Καργάκης, Καραγιώργης Τζαγκαράκης, Κουρνιανός, Ντιμιτρόφ, Γασπαράκης, Δ. Κλειδής, Τσούνι, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΜία νίκη και μία ήττα για την Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΣτην Αλφά σήμερα (12.00) οι Παίδες μας