Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με Κάλυβο

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας πριν από λίγο, ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με την Κάλυβο για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Στις 15.00 το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα μας υποδέχεται στο γήπεδο των Αρμένων την Κάλυβο, επιθυμώντας να επιστρέψει στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πρόβλημα της τελευταίες στιγμής παρουσιάστηκε με τον Βαρδή Μενιουδάκη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και τέθηκε εκτός αποστολής με το νεαρό Κωνσταντίνο Αποστολάκη να παίρνει την θέση του στην δυάδα των τερματοφυλάκων. Εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Πέτρος Κλειδής, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρη δράση μετά από τις γιορτές. Επίσης για το Σαββατιάτικο παιχνίδι δεν υπολογίζεται και ο Μανόλης Τζαγκαράκης, ο οποίος ένιωσε και πάλι μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ακολουθώντας το πρόγραμμα επιφυλακτικά.

Έτσι, ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός, στο Σαββατιάτικο ματς θα έχει στην αποστολή τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Αποστολάκης, Τριχάκης, Χνάρης, Ντιμιτρόφ, Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης, Τσούνι, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Παπαδάκης, Κουρνιανός, Δραμιτινός, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Λεονάρντο, Καργάκης.

Προηγούμενο άρθροΉττα για τους Παίδες μας από την ΡΕΚΑΛ 2012
Επόμενο άρθροΠοδοσφαιρική πανδαισία το Σάββατο στους Αρμένους!