Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με Ποσειδώνα Γερανίου

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της Κυριακάτικης (13.00) εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα Γερανίου για την 26η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής μας Φίλιππος Μουρτζανός αποτελεί από 19 ποδοσφαιριστές και λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ποσειδώνα την Κυριακή θα μείνει εκτός ένας ποδοσφαιριστής. Νέα πρόσωπα στην 19μελή αποστολή οι Τσβετάν Ντιμιτρόφ (ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο) και Παναγιώτης Γασπαράκης. Αντιθέτως εκτός πλάνων για το Κυριακάτικο ματς είναι ο τραυματίας Γιώργος Χατζησπύρος (ενοχλήσεις στο πέλμα) και ο Γιώργος Κουνδουράκης (επαγγελματικές υποχρεώσεις).

Έτσι, η 19μελής αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ποσειδώνα Γερανίου, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παλιεράκης, Ε. Κολυβάκης, Παπαδάκης, Δραμιτινός, Κονδύλης, Καραβιώτης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Θ. Γασπαράκης, Κρασονικολάκης, Καργάκης, Τσακάλι, Π. Γασπαράκης, Καραγιώργης, Ουρανός, Π. Κλειδής, Βαβουράκης, Βερνάδος, Ντιμιτρόφ.

Προηγούμενο άρθροΟ Θ. Χατζημπεκιάρης «σφύριζει» την ομάδα μας με Ποσειδώνα
Επόμενο άρθροΣήμερα (14.00) οι Παίδες μας, πρεμιέρα για τις 2 ομάδες Τζούνιορ μας