Η αποστολή της ομάδας μας για το Γεράνι

Με μοναδικό πρόβλημα τον Γιώργο Τριχάκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας την Πέμπτη το απόγευμα για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ, αύριο, Σάββατο στις 15.30 στο Γεράνι.

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος τις τελευταίες ημέρες ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, που τον κράτησαν μακριά από τις προπονήσεις και περισσότερο για να προφυλαχθεί έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα. Κατά τ’ άλλα, η προπονητική εβδομάδα κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Φίλιππο Μουρτζανό και τους παίκτες μας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Πέμπτη, ο προπονητής μας ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή, που θα στηριχθεί για το παιχνίδι του Γερανίου, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Π. Κλειδής, Δ. Κλειδής, Ντιμιτρόφ, Θ. Γασπαράκης, Καργάκης, Κουνδουράκης, Τσοτσόρια, Καραγιώργης, Τσαγκαράκης, Δραμιτινός, Λεονάρντο, Τσούνι, Χνάρης.

Προηγούμενο άρθροΤα παιδιά της Ακαδημίας μας 6ος παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings!
Επόμενο άρθρο«Διπλή» εντός έδρας δράση το Σάββατο για τους Νέους και τους Προπαίδες μας