Η αντεπίθεση της νέας γενιάς…

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 13 συνολικά ταλαντούχα παιδιά από την Ακαδημία μας, είναι έτοιμα να μεταπηδήσουν στο υψηλότερο επίπεδο, σε αυτό της ανδρικής ομάδας. Η μεθοδική και οργανωμένη δουλειά, που πραγματοποιείται επί σειρά ετών στην Ακαδημία μας είναι έτοιμη να παραδώσει στην ανδρική ομάδα ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.Συνολικά 13 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000 και 2001 βρίσκονται στο πλατύσκαλο… της ανδρικής ομάδας του ΟΦ Αρμένων και την περασμένη Τρίτη 12 Ιουλίου, είχαν την ευκαιρία να έχουν την πρώτη τους επαφή για αυτό το βήμα τους. Βέβαια κάποιοι από αυτούς έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός, αλλά η φετινή χρονιά είναι για όλους μια μεγάλη ευκαιρία. Εξάλλου παραδοσιακά, ο ΟΦ Αρμένων αναδεικνύει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_8 OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_6 OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_5 OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_1

Στην συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη, όλα τα παιδιά καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΟΦ Αρμένων Στέλιος Μπικάκης, τονίζοντας στην σύντομη ομιλία του στο πόσο πιστεύει σε αυτούς, στο ταλέντο τους και την δυνατότητα τους. Όπως επίσης πως η ομάδα είναι δίπλα τους και θα κάνει καθετί για να τους προσφέρει όλα τα απαραίτητα βοηθώντας τους να εξελιχθούν. Στην συνέχεια ο κ. Μπικάκης παρουσίασε στα παιδιά τον Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ομάδας μας κ. Γιάννη Μαρινάκη, με πολλές συμμετοχές στην Α’ Εθνική με ΟΦΗ και Λεβαδειακό, ενώ παρών ήταν ο προπονητής της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός και ο τεχνικός της Ακαδημίας μας Γιάννης Καραβιώτης (εκπροσωπώντας και τον Υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας μας Παντελή Κατικά).

Ο κ. Μαρινάκης ευχήθηκε υγεία σε όλα τα παιδιά, τους ζήτησε να δίνουν βάση στα μαθήματα τους, αλλά και συνέπεια στο ποδόσφαιρο, γιατί με σωστό προγραμματισμό μπορούν να τα συνδυάσουν και τα δύο. Παράλληλα εξέφρασε την άποψη πως είναι μέλος στο Δ.Σ. της ομάδας μας γιατί είναι σύμφωνος με την φιλοσοφία να αναδεικνύεται το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών και πως με δουλειά και συνεργασία με τους προπονητές θα επιτευχθούν οι στόχοι. Συμβούλεψε τα παιδιά να δουλεύουν ακόμη πιο σκληρά, να κάνουν όνειρα και να τα κυνηγούν, να έχουν εμπιστοσύνη στους προπονητές τους και να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό.

OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_2 OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_7 OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_4 OF_Armenon_synantisi_me paidia_Akadimias_3

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός, στην σύντομη ομιλία του, τόνισε στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας, πως πιστεύει πολύ στις ικανότητες και τις δυνατότητες τους και κοινή φιλοσοφία όλων είναι η ανάδειξη του ταλέντου τους. Ζήτησε από τα παιδιά να είναι συνεπείς και συγκεντρωμένοι στον στόχο, αφού πλέον θα έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, αλλά και τις ίδιες ευκαιρίες.

Τα παιδιά (γεννημένα τα έτη 2000 και 2001) που είναι έτοιμα να κάνουν το βήμα παραπάνω με την ομάδα μας είναι οι Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Γιάννης Ουρανός, Κώστας Παπαδογιάννης, Κώστας Κτιστάκης, Νίκος Πολιτάκης, Στέλιος Βαβουράκης, Παναγιώτης Θεοδωράκης, Παναγιώτης Καραγιώργης, Έρλιτ Μάνσε, Αλέξανδρος Βερνάδος, Λεονάρντο Νικολί, Νίκος Κολυβάκης, ενώ δικαιολογημένος απών ήταν ο Βασίλης Χριστοφοράκης που απουσίαζε εκτός Κρήτης.

Προηγούμενο άρθροΑνανέωσαν με την ομάδα μας οι Λ. Κολυβάκης και Δραμιτινός
Επόμενο άρθροΑνανέωσαν με την ομάδα μας οι Π. και Δ. Κλειδής