Τα παιδιά της Ακαδημίας μας 6ος παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings!

Την ευκαιρία να βρεθούν στο «Μελίνα Μερκούρη» και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα παιχνίδι της Basket League, είχαν τα μέλη της Ακαδημίας μας με τους συνοδούς τους.

Το περασμένο Σάββατο στην μαθητική κερκίδα του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας, φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 80 μέλη της Ακαδημίας μας, τα οποία παρακολούθησαν το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Ρέθυμνο Cretan Kings με τον Απόλλωνα Πάτρας για την 16η αγωνιστική της Basket League. Μάλιστα η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας μας, που συνοδευόταν από τον υπεύθυνο προπονητή κ. Παντελή Κατικά, συμπαραστάθηκε με θέρμη στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα, φέρνοντας της γούρι, αφού κέρδισε με 71-56.

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων ευχαριστεί θερμά την ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings και ειδικότερα τον υπεύθυνο Marketing κ. Βαλάντη Χόμπη, για την άψογη φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά μας να βιώσουν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

OF_Armenon_parakolouthisi_agona_Rethymno_Cretan_Kings_5 OF_Armenon_parakolouthisi_agona_Rethymno_Cretan_Kings_6 OF_Armenon_parakolouthisi_agona_Rethymno_Cretan_Kings_4 OF_Armenon_parakolouthisi_agona_Rethymno_Cretan_Kings_3 OF_Armenon_parakolouthisi_agona_Rethymno_Cretan_Kings_2 OF_Armenon_parakolouthisi_agona_Rethymno_Cretan_Kings_1

Προηγούμενο άρθροΉττα για τους Παίδες μας στο Σπήλι
Επόμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας για το Γεράνι