Επιτυχημένη η τελετή λήξης για φέτος της Ακαδημίας μας

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση για την λήξη λειτουργίας της Ακαδημίας της ομάδας μας. Την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας διοργάνωσε την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_2 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_1 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_6 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_4
Όλα αυτά τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά συμμετείχαν με πάθος στο άρτιο πρόγραμμα της Ακαδημίας μας, που για ακόμη μία χρονιά αποτελούσε αναπόσπαστο μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός, δουλεύοντας και πάλι σε πρωτοποριακά επίπεδα.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Ακαδημία την φετινή χρονιά, αλλά και ειδικότερα βραβεύθηκαν οι συνεπέστεροι ανά κατηγορία, όπως και τα παιδιά που διακρίθηκαν με την κλήση και συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ, αλλά και στην Μικτή Περιφέρεια Κρήτης. Την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας είχαν διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, με επικεφαλής τον Παντελή Κατικά (απουσίαζε από την εκδήλωση λόγω ενός προσωπικού προβλήματος) και άμεσους συνεργάτες τους, Γιάννη Καραβιώτη, Φίλιππο Μουρτζανό και Γιώργο Παλιεράκη (προπονητής τερματοφυλάκων).

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Laxnidakis_projunior OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Daskalomarkakis_Paides OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Gounakis_Neoi OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Mikti_Paidon_Tsolas_Geronymakis OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Mikti_Neon_Apostolakis_Kostas OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Ransoou_Raian_Propaides
Στην Δευτεριάτικη εκδήλωση τα παιδιά συνόδευσαν γονείς, συγγενείς και φίλοι τους, συμμετέχοντας σε αυτή την λιτή και όμορφη γιορτή. Το παρόν ακόμη έδωσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο τοπικός σύμβουλος Αρμένων Στρατής Γουνάκης, ο εφημέριος της Ενορίας Αρμένων παπά-Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιάννης Γαζανός και ο Ταμίας του Δ.Σ. της ΕΠΣΡ Δημήτρης Κουργιαντάκης. Την εκδήλωση της Ακαδημίας της ομάδας μας τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σαρρής, ο Ταμίας Γιάννης Φραγκιαδάκης και το μέλος του Δ.Σ. και αξιολογημένος βοηθός διαιτητή SuperLeague, Γιώργος του Ι. Σταυρουλάκης.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_5 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_2 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_3 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_1
Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της ομάδας μας, Στέλιου Μπικάκη, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την συμμετοχή τους και ευχαρίστησε παράλληλα τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ακαδημία μας και στους διπλωματούχους και άρτια καταρτισμένους προπονητές που έχει στην δύναμη της. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ομάδας μας ευχαρίστησε τους προπονητές για το έργο τους, τους συνεργάτες του, αλλά και όλους αυτούς που ήταν δίπλα στην ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ο κ. Μπικάκης επεσήμανε ακόμη τη σημασία που δίνουν όλοι στην ομάδα μας, όχι μόνο στην αγωνιστική πρόοδο των παιδιών, αλλά και στην σωστή διαπαιδαγώγηση τους σαν χαρακτήρες και προσωπικότητες. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο σύντομος χαιρετισμός του προπονητή της Ακαδημίας μας Γιάννη Καραβιώτη, ευχαριστώντας με την σειρά του παιδιά και γονείς.

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο Γ.Κ. ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Mpikakis_vraveysi_Ktistaki_Giorgou OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Ktistakis_Geronymakis_Giannis
Πριν ξεκινήσει η διαδικασία βράβευσης των πρωταγωνιστών, η ομάδα μας προχώρησε σε μία ειδική βράβευση σε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει προσφέρει επί σειρά ετών τα μέγιστα στην ομάδα μας. Ο Γιώργος Κτιστάκης του Κωνσταντίνου έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με σημαντικές περιόδους της ιστορίας του Ομίλου Φιλάθλων Αρμένων και για αυτό τον τίμησε η διοίκηση της ομάδας μας. Ο Κτιστάκης το 1974 συμμετείχε στην επανίδρυση του ΟΦ Αρμένων και μέχρι το 1991 αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής. Από το 1975 ως το 78 εκτελεί χρέη και προπονητή, όπως και την περίοδο 1987-1991 ως παίκτης-προπονητής και την διετία 1991-93 ως προπονητής.

Την περίοδο 1993-94 αναλαμβάνει προπονητής των μικτών ομάδων ΕΠΣΡ για μια εξαετία και την πρώτη χρονιά οι παίδες ανακηρύσσονται αήττητοί πρωταθλητές Κρήτης. Από το 2000 μέχρι και σήμερα συμμετέχει από διάφορα πόστα (παράγοντας, τεχνικός σύμβουλος, πρόεδρος πολιτιστικού και επιτροπής γηπέδου), ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του χωριού. Διαθέτει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου από το 1987 και το 2012 το αναβαθμίζει σε ΟΥΕΦΑ Β’. Στην πολυετή πορεία του, πρωταγωνίστησε για την ίδρυση της γυναικεία ομάδας ποδοσφαίρου των Κρησών, διατελώντας παράγοντας αλλά και προπονητής, ενώ ήταν ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του ποδηλατικού συλλόγου Ρεθύμνου.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΩΝ

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Projunior OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Junior OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Propaides OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Paides OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Neoi OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_8
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των παιδιών ανά κατηγορία, απονέμοντας τους σχετικούς επαίνους, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν τα παιδιά, επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Την σκυτάλη στις βραβεύσεις πήραν οι συνεπέστεροι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων ανά κατηγορία, οι οποίοι και επιλέχθηκαν από τους προπονητές των τμημάτων της. Οι πέντε ποδοσφαιριστές παρέλαβαν από μία τσάντα πλάτης με το λογότυπο της ομάδας μας, ως ένδειξη αναγνώρισης για την συνέπεια τους.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων, ως συνεπέστεροι:

Προτζούνιορ (2008-11): Παρασκευάς Δαμανάκης

Τζούνιορ (2006-07): Κλάιντι Τάρε

Προπαίδες (2004-05): Ράιαν Ράνσοου

Παίδες (2002-03): Ευστράτιος Νιολάκης

Νέοι (2000-01): Νίκος Κολυβάκης

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Πέρα από την συνέπεια όμως υπήρξαν και οι ατομικές διακρίσεις για μέλη της Ακαδημίας, τα οποία κλήθηκαν και συμμετείχαν φέτος στα παιχνίδια των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ, αλλά και στην Μικτή Περιφέρεια Κρήτης. Βραβέυτηκαν λοιπόν οι, Βασίλης Τσόλας, Γιάννης Γερωνυμάκης, Μπόμπι Γκεοργκιέφσκι που φόρεσαν την φανέλα της Μικτής Παίδων ΕΠΣΡ. Αντιστοίχως στη Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΡ κλήθηκαν και αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές: Γιάννης Ουρανός, Στέλιος Βαβουράκης, Παναγιώτης Καραγιώργης, Κωνσταντίνος Παπαδογιάννης και Κωνσταντίνος Αποστολάκης. Ο τελευταίος μάλιστα, αποτέλεσε και μέλος της Μικτής Περιφέρειας Κρήτης.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ FAIR PLAY ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή της βράβευσης της ομάδας που συμμετείχε στο 11ο Green Youth Tournament των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού 4-7 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας. Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, ενός παιχνιδιού απλά, αναδείχθηκε από την ομάδα του ΟΦ Αρμένων και εκφράστηκε από τον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λεονάρντο Νικολί, ο οποίος κέρδισε ομόφωνα το βραβείο Fair Play του τουρνουά, στην κατηγορία Παίδων, στέλνοντας ηθελημένα άουτ πέναλτι, που καταλόγισε λανθασμένα ο διαιτητής υπέρ της ομάδας μας και με το σκορ στο 2-2.

Την αποστολή της ομάδας μας αποτελούσαν ο διπλωματούχος προπονητής μας, Γιάννης Καραβιώτης και οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και βραβεύτηκαν:

Κωνσταντίνος Αποστολάκης, Κώστας Παπαδογιάννης, Αλέξανδρος Βερνάδος, Παναγιώτης Θεοδωράκης, Νίκος Πολιτάκης, Λεονάρντο Νικολλί, Δημήτρης Φραγκάκης, Γιώργος Φραγκάκης, Μιχάλης Χριστοδούλου, Πέτρος Μαραγκουδάκης, Βασίλης Τσόλας, Μίκα Τάρε, Γιάννης Γεωργαλής, Νίκος Κολυβάκης.

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΩΝ ΚΟΛΥΒΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_lyra_Kolyvakis_laouto_Georgalis_2 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_lyra_Kolyvakis_laouto_Georgalis OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_psistes_2 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_psistes OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_3 OF_Armenon_Akadimia_giorti_lixis_2016_Geronymakis_Nektarios_Giannis
Η βράδια έκλεισε με εξαιρετικό τρόπο, με δύο μέλη της Ακαδημίας μας, τους μικρούς Νίκο Κολυβάκη και Γιάννη Γεωργαλή να διασκεδάζουν όλους τους παρευρισκόμενους με όμορφους Κρητικούς σκοπούς. Ο Νίκος Κολυβάκης στη λύρα και ο Γιάννης Γεωργαλής στο λαούτο, έδειξαν το ταλέντο τους πέρα από το ποδόσφαιρο και στην παραδοσιακή μουσική. Τέλος, κληρώθηκε και ένα ποδήλατο, με τυχερό τον Γιάννη Οικονομάκη, ο οποίος κατείχε τον λαχνό με αριθμό το 818.
Η διοίκηση της ομάδας μας είχε ετοιμάσει ένα κέρασμα για όλους τους παρευρισκομένους και άπαντες ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Προηγούμενο άρθροΌλα έτοιμα για την γιορτή λήξης της Ακαδημίας μας την Δευτέρα 13/06
Επόμενο άρθροΤο Δ.Σ. της ομάδας μας για τη σεζόν 2016-17