Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, 2-0 την Δόξα Πλατανέ

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας σήμερα, επικρατώντας με 2-0 της Δόξας Πλατανέ στα Μισίρια σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου, η ομάδα μας πανηγύρισε την 7η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, πιάνοντας και πάλι 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_5 Doxa_Platane-OF_Armenon_OFA_endekada Doxa_Platane-OF_Armenon_OFA_pagkos Doxa_Platane-OF_Armenon_Kleidis_Petros_5 Doxa_Platane-OF_Armenon_Ntimitrov_Tsvetan Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_3 Doxa_Platane-OF_Armenon_panhgyrismos_Gasparakis_Thodoris_2 Doxa_Platane-OF_Armenon_Kargakis_Mixalis Doxa_Platane-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis_2 Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_4

Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, έφτασε σε μια άνετη νίκη, χάρη στα γκολ των Θοδωρή Γασπαράκη και Μιχάλη Καργάκη. Εκτός από τα δύο γκολ, χάθηκαν και αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη το δοκάρι που είχε ο Πέτρος Κλειδής.

Doxa_Platane-OF_Armenon_Kleidis_Petros_4 Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_3 Doxa_Platane-OF_Armenon_Karagiorgis_Panagiotis Doxa_Platane-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2 Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias_2 Doxa_Platane-OF_Armenon_arxigoi_diaitites Doxa_Platane-OF_Armenon_Gasparakis_Thodoris Doxa_Platane-OF_Armenon_Kleidis_Petros Doxa_Platane-OF_Armenon_Kleidis_Petros_3 Doxa_Platane-OF_Armenon_Xnaris_Hlias

Φάσεις και γκολ

1’ σέντρα του Καραγιώργη, από κοντά δεν μπορεί ο Θ. Γασπαράκης και η μπάλα καταλήγει άουτ.

14’ με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ ο Θ. Γασπαράκης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

42’ καλό σουτ του Χνάρη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

48’ ο Χνάρης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ τον Καργάκη, ο οποίος θα πλασάρει εύστοχα για το 0-2.

56’ αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Περίφανος για κάτι που «είπε» στον β’ βοηθό κ. Γρύλλη.

63’ σουτ του Καργάκη, με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Μιχελουδάκης.

66’ διαγώνιο σουτ του Θ. Γασπαράκη μέσα από την περιοχή, θα φύγει λίγο άουτ.

71’ ο Αραπάι θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ, αλλά το σουτ του θα διώξει ο Μενιουδάκης.

73’ δυνατό σουτ του Καργάκη κοντράρει σε αμυντικό, με λόμπα ο Π. Κλειδής μέσα από την περιοχή, θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι.

76’ ο Θ. Γασπαράκης, θα «κόψει» την μπάλα βγάζοντας τον Καργάκη σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Μιχελουδάκης θα διώξει με τα πόδια το πλασέ του, ενώ στην εξέλιξη της φάσης θα κοντράρουν σε σώματα αμυντικών τα σουτ των Μαρινάκη, Κουρνιανού.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χατζημπεκιάρης, Βαρβαντάκης, Γρύλλης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 14’ Θ. Γασπαράκης, 48’ Καργάκης (ΟΦ Αρμένων).

ΑΣΙΣΤ: 48’ Χνάρης (ΟΦ Αρμένων).

ΔΟΚΑΡΙ: 73’ Π. Κλειδής (ΟΦ Αρμένων).

ΚΟΚΚΙΝΗ: 56’ Περίφανος (Δόξα Πλατανέ).

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Χάρης Δελήμπασης): Μιχελουδάκης, Λάριος, Ραούλ, Α. Δελήμπασης, Περίφανος, Δατσέρης (73’ Ν.Ν. Γωνιωτάκης), Κούτσμερουκ, Φραντζεσκάκης (58’ Αραπάι), Ξενοκαλάκης, Σακελλαρίδης, Βαμβακίδης (64’ Γουλόπουλος).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλλιπος Μουρτζανός): Μενιουδάκης, Κουνδουράκης, Πετρογιαννάκης, Π. Κλειδής, Θ. Γασπαράκης (81’ Γ. Βογιατζάκης), Καργάκης, Καραγιώργης (69’ Μαρινάκης), Ντιμιτρόφ, Χνάρης (61’ Τριχάκης), Α. Βογιατζάκης, Κουρνιανός.

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει στις νίκες με Δόξα στα Μισίρια θέλει η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΆξιζαν κάτι καλύτερο οι Παίδες μας