Επιβλητική νίκη για τους Νέους της ομάδας μας

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα Νέων του ΟΦ Αρμένων, επικρατώντας άνετα με 4-0 της ΝΕΑΡ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΡ.

Neoi_OF_Armenon-NEAR_Vavourakis_Stelios Neoi_OF_Armenon-NEAR_Politakis_Nikos Neoi_OF_Armenon-NEAR_Ouranos_Giannis_2 Neoi_OF_Armenon-NEAR_Vernados_Aleksandros_2
Η ομάδα μας ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στη νίκη, με τον τεχνικό μας, Παντελή Κατικά, να χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του. Πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας ο Παναγιώτης Καραγιώργης που πέτυχε χατ τρικ, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Κώστας Παπαδογιάννης και από ένα οι Βερνάδος, Μάνσε. Ο Παπαδογιάννης μόλις στο 11’ άνοιξε το σκορ με σουτ πλασέ στην κίνηση, ενώ στο 17’ ο Μάνσε είχε δοκάρι. Το 2-0 ήρθε στο 20’ με γκολ του Καραγιώργη, ενώ με ένα εξαιρετικό γκολ με λόμπα ο Βερνάδος πέτυχε το 3-0. Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-0, χάρη σε γκολ του Μάνσε. Η επανάληψη ξεκίνησε με δύο γκολ για την ομάδα μας, με τους Καραγιώργη (43’) και Παπαδογιάννη (45’) να πετυχαίνουν το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στον 62’ ο Καραγιώργης σημειώνοντας χατ τρικ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Παντελής Κατικάς): Αποστολάκης (57’ Χριστοφοράκης), Πολιτάκης (54’ Κλάδος), Κολυβάκης (60’ Παπαδάκης), Παπαδογιάννης, Ουρανός (41’ Γκεοργκιέφσκι), Θεοδωράκης, Μάνσε (72’ Κατάκης), Βερνάδος, Φραγκάκης (46’ Χριστοδούλου), Βαβουράκης, Καραγιώργης (72’ Νιολάκης).

Neoi_OF_Armenon-NEAR_Manse_Erlit_2 Neoi_OF_Armenon-NEAR_Manse_ERLIT Neoi_OF_Armenon-NEAR_1 Neoi_OF_Armenon-NEAR_Vernados_Aleksandros_3
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (4η)

Σάββατο 28 Νοεμβρίου

ΟΦ Αρμένων – ΝΕΑΡ           7 – 0

Αστέρας Ρεθύμνου – Άρης Ρεθύμνου            0 – 14

Ε.Α.Π. – Λιβάδια        4 – 2

Κεραυνός – ΑΕ Μυλοποτάμου          2 – 3

Φοίνικας – ΑΓΟΔΑ    4 – 5

Προηγούμενο άρθροΚαλή προσπάθεια από τους Προπαίδες μας
Επόμενο άρθροΣεμινάριο Κανονισμών Διαιτησίας στον ΟΦ Αρμένων